Sofiadis

Sofiadis SCRL werd in 2009 opgericht als een groep van onafhankelijke apothekers en die vandaag lid van de wereldwijde McKesson group is. Intussen is deze groep uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 530 apothekers verspreid over heel België. De zelfstandige SOFIADIS-apothekers, die ten dienste staan van de gezondheid, hebben zich verenigd om beter te voldoen aan de behoeften van hun patiënten en om hen advies en een kwalitatief hoogstaande en innovatieve dienstverlening te bieden! Want uw gezondheid is onze voornaamste zorg!

Wie een SOFIADIS-apotheek binnenwandelt, wordt geholpen door een team van professionals die tot uw dienst staan, die uw gezondheid in al haar facetten ter harte nemen en u talrijke diensten en voordelen aanbieden.

Ontdek meteen de voordelen van uw SOFIADIS-apotheker!

 • Een luisterend oor en gepersonaliseerd advies
  Maakt u zich zorgen? Bent u ziek? De SOFIADIS-apotheker staat, net zoals uw arts, aan uw zijde; altijd bereid om aandachtig naar u te luisteren, om u gerust te stellen en advies te geven.

 • Een aangename en geruststellende zorgomgeving
  De onafhankelijke SOFIADIS-apotheker streeft ernaar om van zijn/haar apotheek een unieke, klantvriendelijke en warme plek te maken met respect voor de persoonlijke identiteit van de apotheek en haar patiënten. U zult een apotheek ontdekken met een ziel en een zin voor nabijheid waarbinnen u zich goed voelt dankzij een duidelijke presentatie van de verschillende producten, mooi verlichte toonbanken, advies op maat, schermen waarop informatie over volksgezondheid en preventie wordt uitgezonden.

 • Professionele deskundigheid en bescherming van uw gezondheidskapitaal
  Gekwalificeerde en verantwoordelijke professionals die hun kennis blijven bijwerken via nieuwe opleidingen, geven raad en gebruiksadviezen.

 • Een apotheker in uw buurt
  Om u nog beter te informeren, biedt uw apotheker u gratis het SOFIADIS-magazine, een driemaandelijks tijdschrift over verschillende thema’s rond gezondheid en welzijn.
  Surft u liever op het internet om informatie op te zoeken met een simpele muisklik? Bezoek dan www.sofiadis.be of raadpleeg de blog op onze Facebook-pagina voor advies en informatie over hoe u zorg kunt dragen voor uw dagelijkse gezondheid.
  Als dank voor uw trouw bieden we u bovendien de mogelijkheid om het hele jaar door op onze website of in ons SOFIADIS-magazine deel te nemen aan een aantal wedstrijden, waarbij tal van prijzen te winnen vallen zoals aankoopbonnen, tablets, iPod Nano’s, fitnesssessies enz.
  Hebt u vragen? Stel ze dan gewoon op onze website! Onze apothekers zullen u met veel plezier bijstaan en adviseren.

 • Scherpe prijzen
  De SOFIADIS-apotheker biedt u seizoenacties en promoties op een selectie van producten om uw portemonnee wat ademruimte te geven!

 • Kwaliteitslabel
  U vindt het kwaliteitslabel van SOFIADIS, de kwaliteitsgarantie voor uw gezondheid, op het raam van uw apotheek.

Wenst u meer informatie?
U kan contact met ons opnemen via onze website www.sofiadis.be of via info@sofiadis.be!