Zoekertjes

Vraag en aanbod voor en door apothekers

Op Zoek naar een nieuwe medewerker, nieuwe uitdaging of op zoek naar een apotheek? Ons online prikbord voor vraag & aanbod voor apothekers brengt u met elkaar in contact. Plaats uw vraag en/of aanbod hier en ontvang rechtstreeks de reacties van onze andere websitebezoekers.

Plaats een nieuwe aanvraag

Lijst van de berichten

Apotheekassistente gezocht

Wij zijn op zoek naar een dynamische apotheekassistent(e) om ons team aan te vullen. Dit ongeveer 20u per week in een aangename vernieuwde apotheek te Tielt. Heb je veel aandacht voor patiëntenzorg en netheid en zin in een gevarieerde job neem dan zeker contact op. Graag op 0485/941226 of apotheekbaert@gmail.com


apotheker gezocht (deeltijds) vanaf 1/7/19

Wij zijn op zoek naar een apotheker om ons 2 dagen per week te versterken (uren en dagen overeen te komen) en eventueel de vakanties van de collega's op te vangen.
Het betreft een dorpsapotheek in Peutie (Vilvoorde) met zeer aangename patiënten. Kennis van het Frans is een meerwaarde.
Dit kan zowel als bediende of zelfstandige.
Indien interesse graag een seintje op het nummer 0472/52.50.35


full time adjunct apotheker

Apotheek Desrumaux in Mortsel biedt een FT-betrekking aan voor een adjunct-apotheker ,met of zonder ervaring,vanaf 1 juli 2019.(geen zaterdagwerk)
Na een fijne samenwerking van vele jaren heeft onze collega een andere uitdaging gevonden in de clinical research en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste,gemotiveerde collega met heel veel interesse en oog voor farmaceutische zorg.
Onze apotheek is gelegen in een gezellige,drukke wijk met aangename patiënten en een vlotte samenwerking met huisartsen en thuisverpleging.
Hebt u hiervoor interesse,neem dan contact via mail of telefoon :
0496/972 731
apotheek.desrumaux@proximus.be


dringend vervanging gezocht in Jette

Dringend gezocht: vervanging voor publieke apotheek in het UZ Jette. Dagen kunnen ingevuld worden naargelang je beschikbaarheid. Zowel losse als aaneensluitende dagen mogelijk. Periode: nu tot en met augustus. Kortere periode ook mogelijk. Contact via: 0495/32.56.59 (Dominique Fosselle).


Apotheker gezocht te Roosdaal

Apotheek Pamelse Klei te Roosdaal (gelegen tussen Ninove en Brussel) is op zoek naar een vlotte, dynamische en enthousiaste apotheker om ons team te versterken 
vanaf de zomer van 2019. Ook pas afgestudeerden zijn welkom... Interesse ? Neem zeker contact met ons op... maaikedemeyere@gmail.com of 0478/26.03.36


Wanted: enthousiaste adjunct-apotheker

Wanted: enthousiaste adjunct-apr in Zele (tussen Gent - A'pen). Kom jij ons superteam versterken? Wij werken innovatief en professioneel. Jij bent een people person met passie voor farmaceutische zorg en de huisapotheker. Feeling voor dermocosmetica, thuiszorg en commercieel inzicht = pluspunten. Pas afgestudeerden zeker welkom. Je krijgt een gevarieerde job, eerlijke verloning en enthousiaste collega's. Woensdagnamiddag = sluiting. Solliciteren via karlijn@apotheeklozie.be


Heb jij zin om deeltijds te werken in een leuke apotheek?

Apotheek Neerijse is op zoek naar een deeltijdse vervanger voor 1.5 à 2 dagen per week.
De apotheek is recent gebouwd, is gelegen op 9 km van Leuven en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
Aangenaam cliënteel en leuke sfeer.
Bij interesse graag contact opnemen op 0486/ 02 06 60 of via apotheek.neerijse@telenet.be


Apotheker titularis Antwerpen

COOP-apotheken heeft een vacature voor een apotheker titularis te Antwerpen in de volledig vernieuwde en sfeervolle apotheek gelegen in de omgeving van het Centraal Station te Antwerpen. Je werkt er samen met een ervaren en optimistisch team. Je kan onmiddellijk starten en we voorzien een degelijke opleiding.
Heb je interesse en wens je meer info, aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch: 0478/928749 of bezoek onze facebookpagina waarop je heel wat details vindt.


3e bachelorstudente farmacie zoekt studentenjob tijdens zomervakantie

Ik ben een 3e bacherlorstudente farmacie aan KU Leuven en zoek een leuke studentenjob tijdens de zomervakantie (juli - begin augustus) in de farmaceutische sector.

Ik ben afkomstig van Londerzeel en zoek een studentenjob in een regio van 15 km hierrond of makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Ik kijk er alvast naar uit om jullie team te komen versterken en ervaring op te doen!
Je mag me altijd contacteren op hooft.laura@gmail.com.


Apotheker gezocht Blankenberge

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en toffe apotheker voor onze apotheek in Blankenberge. Alles kan tussen parttime of fulltime.
De apotheek is gelegen in de winkelstraat, op 30m van het strand.
Starten kan vanaf augustus/september, maar dit is bespreekbaar.
Pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom, eventueel eerst als vakantiejob!

Neem gerust contact op via mail: l_vanhoutte@hotmail.com of telefonisch: 050/41.12.50


ASSISSTANTE EN PHARMACIE CHERCHE EMPLOI EN REGION LIEGEOISE

Assistante  en pharmacie 37 ans avec 12 années d'expérience en officine. Je recherche minimum 30h/semaine, long remplacement(congé de matenité, maladie...), un ou plusieurs jours fixes dans une pharmacie. Toute autre proposition est la bienvenue en région liégeoise. Je suis courageuse, dynamique, esprit d'équipe, adaptation facile et rapide.
Logiciels pharmaceutiques: AB2M, iSA, PHARMIX, PHENIX, IPHARMA, SABCO ULTIMATE, GREENOCK.Boulanger Natacha: 0497/49/69/71 ou boulanger.natacha@hotmail.com


Apotheker gezocht te Kermt

Gemotiveerde apotheker gezocht voor een deeltijdse betrekking (2 à 3 dagen/week) om ons team in de apotheek te Kermt te versterken. Voor meer info kan u ons bereiken op 0496/400 768 of kermt@apotheekpanorama.be


VACATURES BIJ COOP-APOTHEKEN

COOP-apotheken heeft, ter ondersteuning van haar diverse apotheekteams, enkele vacatures voor enthousiaste apothekers en assistenten.
Hierbij een kort overzicht:
- apotheker te Antwerpen 
- apotheker vervanger regio Oost-Vlaanderen
- adjunct apotheker te Oostende
- apotheekassistent te Wetteren
- apotheekassistent te Zelzate
- vakantiewerk voor pas afgestudeerde apothekers tijdens de zomermaanden
- aptheekassistent afdeling IMV en residentiële zorg

Wij bieden functies met heel wat mogelijkheden. Zowel voltijds als deeltijds is bespreekbaar. Je wordt in de beginfase ondersteund en begeleid door collega's die je met raad en daad willen bijstaan. Wens je meer informatie of verkies je een afspraak te maken, laat het ons gauw weten via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch : 0478/92 87 49


Voltijdse FTA gezocht te Geel

Enthousiaste FTA gezocht om ons team in de apotheek van Geel te versterken voor een voltijdse betrekking (deeltijdse betrekking ook zeker bespreekbaar). Voor meer info kan u ons bereiken op info@apotheekpanorama.be of 0496/400 768


Apotheker gezocht Waasland

Zelfstandig apotheker gezocht vanaf september voor in 4 verschillende apotheken(allemaal regio Waasland) om op die manier een full-time vervanging te hebben .

Bij interesse , neem gerust contact op : 0472 552129 


vacature apotheker

Vacature voor apotheker-adjunct. Voltijds vanaf aug/sept 2019. Moderne apotheek in Erpe-Mere op 1 km van de afrit van de E40, 15 minuten rijden van Gent en Affligem. Wij zijn doorlopend open zodat de vrije uren gegroepeerd zijn tot 2 halve vrije dagen per week.
Bel 0485 641 031 of mail magda.audenaert1@telenet.be


Apotheker gezocht voor zwangerschapvervanging vanaf half oktober

Apotheek De Pauw Varsenare zoekt een full-time apotheker voor een zwangerschapsvervanging vanaf half oktober 2019. Wij liggen vlak bij Brugge en zijn gemakkelijk bereikbaar! Neem gerust contact met ons op via varsenare@apotheekdepauw.be


Farmaceutisch-Technisch-Assistent zoekt een voltijds contract vanaf 19/06/19

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor de functie van farmaceutisch technisch assistent. Ik begon in september 2018 aan de opleiding en op dit moment loop ik stage als FTA bij Multipharma te Temse. De stage loopt ten einde op 31 mei 2019 en vanaf 19 juni 2019 zou ik graag beginnen werken. Ik slaagde reeds in het theoretisch gedeelte van de opleiding, en ook de stage is tot op heden meer dan geslaagd.

Ik vind het belangrijk om continu uitdaging in mijn werk aan te gaan. Mijn troeven zijn verantwoordelijkheid en stiptheid op het werk. Verder ben ik zeer leergierig en pas mij gemakkelijk aan om zowel in team als zelfstandig tewerk te gaan. Door mijn eerdere werkervaring in de verkoop en de vastgoedsector weet ik dat een service- en klantgerichte ingesteldheid en veel geduld erg belangrijk zijn in de omgang met klanten.

Ik woon in Puurs-Sint-Amands(2890) en zoek iets in de straal binnen 25km.
chitkara.leena@gmail.com


Adjunct-apotheker gezocht voor apotheek te Hever

Graag willen wij ons team versterken met een adjunct- apotheker, FT of PT.
Onze apotheek is gelegen te Hever, tussen Leuven en Mechelen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Mail: ann@pharmapoint.be
Tel: 0477/20 21 11


Zwitserse Apotheek is op zoek naar een FTA m/v om ons team in Antwerpen te versterken

Zwitserse Apotheek is op zoek naar een FTA m/v om ons team in Antwerpen te versterken. Ervaring mag, maar wij werken even graag met een gemotiveerde beginnende collega :-) Zeer goede verloning. Neem contact op via mail (zwi.erwin@gmail.com) of telefoon (03/236.43.90).


Zwitserse Apotheek is op zoek naar een FTA m/v om ons team in Wijnegem te versterken

Zwitserse Apotheek is op zoek naar een FTA m/v om ons team in Wijnegem te versterken. Ervaring mag, maar wij werken even graag met een gemotiveerde beginnende collega :-) Zeer goede verloning. Neem contact op via mail (zwi.erwin@gmail.com) of telefoon (03/236.43.90).


Zwitserse Apotheek is op zoek naar een 4/5de of FT apotheker(es) om ons team te versterken

Zwitserse Apotheek is op zoek naar een 4/5de of FT apotheker(es) om ons team te versterken. Ervaring mag, maar wij werken even graag met een gemotiveerde beginnende collega :-) Zeer goede verloning. Neem contact op via mail (zwi.erwin@gmail.com) of telefoon (03/236.43.90).


Apothekersassistente gevraagd

Dorpsapotheek zoekt een gemotiveerde assistent(e) voor de regio rupelstreek ten zuiden van Antwerpen Full time of half time Uren en het loon zijn bespreekbaar.GSM 0496/28 43 14


Adjunct-apotheker gevraagd

Dorpsapotheek zoekt een gemotiveerde apotheker(es) voor de regio rupelstreek ten zuiden van Antwerpen. Full time of half time. Uren en het loon zijn bespreekbaar. GSM 0496/28 43 14


Vacature voor 2 apothekers

Wij zijn op zoek naar 2 gemotiveerde collega's om ons team in Kessel-Lo te versterken.
Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. 
Uren zijn bespreekbaar: voltijds of deeltijds.
info@apotheeklox.be


Apotheker(s) gezocht voor Lede, Aalst en/of Opwijk. Alles bespreekbaar.

Apotheek D’Haese zoekt enthousiaste collega's om ons jonge team aan te vullen. We zoeken één of meerdere adjunct apotheker(s) halftime/fulltime voor onze apotheek in Aalst, Lede en/of Opwijk. Uren zijn perfect bespreekbaar. Ervaring is niet vereist, we leiden je graag verder op. Email : chantaldhaese@gmail.com of 0474 45 85 59 (graag na 19u).

 


Apotheker

Apotheek Pharveda is op zoek naar een apotheker(es) voor tewerkstelling regio Oostende/Middelkerke. U vervangt collega's tijdens hun afwezigheid wegens verlof of ziekte. FT of PT-betrekking. Interesse? Mail gerust naar apotheekpharveda@gmail.com


Gemotiveerde (bijna) assistente zoekt werk!

Mijn naam is Jolieke Biesmans-Verhoeven, 27 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op dit moment ben ik nog aan het studeren als Farmaceutisch Technisch Assistente in het 7de jaar aan het Sint-Jozefinstituut te Bokrijk. Hier studeer in Juni a.s. af. De hoofdvakken tijdens mijn opleiding zijn o.a. Geneesmiddelenleer, Farmaceutische technologie, chemie en Wetgeving. Hier heb ik geleerd wat de werking en toepassing van vele grondstoffen zijn, geleerd bereidingen te maken en geleerd hoe ik mijn vak als Apothekerassistente uit moet oefenen. Mijn stage loop ik momenteel bij Apotheek het Plein in Diepenbeek.

Ik kijk er ontzettend naar uit om aan het werk te gaan als Apothekerassistente en daarom zou ik mij graag per 01-07-2019 kandidatuur willen stellen.

Om jullie een beter beeld te kunnen geven van mij en mijn kwaliteiten, hoop ik dat jullie me uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.
Joliekeverhoeven@gmail.com


Enthousiaste apotheker(es) gezocht te De Haan

Op zoek naar een eerste job als apotheker of klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij je een toffe werkplek bieden in een recent vernieuwde apotheek met aandacht voor farmaceutische zorg, persoonlijk advies en cosmetica. We zijn op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke collega voor ongeveer 24u per week, of uren te bespreken. Laat gerust iets weten, aan de kust is onze job steeds afwisselend en uitdagend! 
Bij interesse graag een mailtje of telefoon op 0474/620412


jobstudent apotheker

Apotheek Kelles zoekt enthousiaste jobstudent (apotheker) in juli voor onze apotheek regio Aalst-Lebbeke-Dendermonde. Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. 0475587942


Fulltime adjunct apotheker

Apotheek Kelles zoekt enthousiaste collega om ons dynamische team te versterken. We zoeken een fulltime adjunct apotheker(es) voor onze apotheek regio Aalst-Lebbeke-Dendermonde. Ervaring is geen vereiste, samen met ons team leiden we je graag verder op. Aarzel niet ons te contacteren per telefoon of per mail. 0475587942


Apotheker gezocht Zwijndrecht

Voor de uitbreiding van ons dynamisch apotheekteam zoeken wij een enthousiaste, deskundige en innovatieve collega die weet van aanpakken. Wij bieden een gevarieerde werkomgeving met ruimte voor teamwork en initiatief. PT of FT te bespreken. Geen zaterdagwerk. Bel 0475/329119 of mail je CV alvast naar bjorn@zpharma.be


Apotheker/assistente gezocht

Wij zijn op zoek naar 2 gemotiveerde collega's om ons team te versterken in Kessel-Lo.
Makkelijk bereibaar via openbaar vervoer. Uren bespreekbaar: deeltijds of voiltijds
info@apotheeklox.be


Apotheker/assistent gezocht voor vervanging te Lanaken

We zijn op zoek naar een gemotiveerde apotheker of assistent voor een vervanging en eventueel mogelijkheid tot vast contract. Je komt terecht in een dynamisch team en aangename werkplek. Je takenpakket is gevarieerd. Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken neem dan snel contact op en mail naar info@volksapotheek.be


apotheker(es) gezocht te Dilbeek

Voor onze apotheek te Dilbeek (Itterbeek) zijn we op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde apotheker(es), goede verdienste, goede werksfeer, bedrijfswagen mogelijk, in dienst datum overeen te komen, pas afgestudeerden ook welkom, tel 0478/205.000


farmaceutische technisch assistent

wegens uitbreiding zoeken wij een extra assistent m/v voor onze apotheek in Landen.
jouw taken: bestellingen , klaarmaken van medicatie voor rusthuizen , bereidingen , administratief werk ,....

voltijds , geen zaterdagwerk , vlot bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

voor meer info mail naar apomeyers@hotmail.com


Apotheker gevraagd

Voor onze 2 apotheken in Lier zoeken wij een apotheker (m/v) deel- tot voltijds.
Je komt terecht in een dynamisch team waarin farmaceutische zorgen en zelfstandig werken belangrijk is.
Zowel pas afgestudeerden als ervaren apothekers zijn welkom.
Startdatum vanaf 1 oktober 2019 of overeen te komen.
Graag reactie via telefoon 0495 44 13 17 of via mail lieve@apovanlook.net


Voltijds apotheker regio Landen!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, meer bepaald een apotheker en liefst voltijds! Onze apotheek is in Landen gelegen en vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Neem snel contact want je weet niet wat je mist ;-)
Meer info? 0486/20.66.46 of info@apotheekamerica.be


apotheker en assistent (met ervaring) gezocht

Voor ons team in Hoboken zoeken wij nog een apotheker(es) en een apotheekassistent(e) (met ervaring). Liefst voltijds, maar deeltijds valt te bespreken. Leuke buurt en goede verloning !
Je kan vrij onmiddelijk aan de slag. Ook apothekers in opleiding die binnenkort hun diploma halen zijn welkom om nu reeds te solliciteren.

solliciteren erik.van.nuffel@hotmail.com


Apothekersassistente gevraagd Zelzate

Apotheek assistente gezocht voor ons IMV labo in Zelzate.
Ben je nauwkeurig en maak je graag bereidingen?
Werk je liever niet in een apotheek maar met enkele collega’s in een labo, dan ben jij vast diegene die wij zoeken.

Stuur gerust uw CV op naar accountancy@medisale.be en je hoort heel snel van ons !


Apothekersassistente gevraagd Ertvelde

Apotheek assistente gezocht om ons jong en dynamisch team te versterken in ons moderne apotheek in Ertvelde.
Ben jij iemand die vlot is en zelfstandig kan werken, heb je interesse in cosmetica en maakt een contact met klant/patiënt jou blij, dan ben jij diegene die wij zoeken.

Stuur gerust uw CV op naar accountancy@medisale.be en je hoort heel snel van ons !


enthousiaste en leergierige apotheekassistente zoekt toffe werkplek

In juni 2019 behaal ik mijn certificaat apotheekassistent 7e jaar aan het Sint-Jozefinstituut te Genk.
Ik ben sociaal, leergierig, stressbestendig en organisatorisch aangelegd.
In het SJIB In Genk leren wij uitgebreid de farmaceutische technieken, de geneesmiddelen en chemie. Gedurende dit schooljaar doe ik ook praktijkervaring op tijdens mijn stages, bij apotheek Schoenaers te Wellen.

Als u een vacante of tijdelijke betrekking hebt en op zoek bent naar een gemotiveerde apotheekassistente, Kom ik mij graag persoonlijk voorstellen tijdens een gesprek

regio: Hasselt, Genk, sint-truiden, tongeren

contact gegevens : delsaercindy@hotmail.com


Apotheker

Op zoek naar een boeiende job ?
wij zoeken een provisor (m/v) voor +/- 32 uur of in overleg te Deurne-noord. Als je graag zelfstandig werkt , verantwoordelijk , zin voor initiatief en zeer klantvriendelijk bent, pas je perfect in ons team, en kunnen wij jou een geschikte job aanbieden . Wij kijken er alvast naar uit !
Niet twijfelen en reageren bij interesse ! 
contact : 0473 99 75 34


Phcn remplaçant pour 2 semaines

Bonjour ,

Je suis à la recherche d'un Phcn remplaçant pour la dernière semaine d'août et la 1ère semaine de septembre du lundi au vendredi ( donc pas les samedis ) .
Heures d'ouverture : de 9 à 12 h30 et 13h30 à 19 h .
Tél : 04/2785244 / localité : Hermée ( Oupeye)


Apotheek-Assistent(e)

Voor ons vestiging te Gent/Sint-Denijs-Westrem zoeken wij een apotheek-assistent(e).

Verantwoordelijkheden: Voornaamste is onze klanten adviseren tijdens hun aankopen, bevoorrading van de winkel, presentatie van de producten, orde en netheid van de winkel behouden en kassa bedienen.

Profiel: Je bent perfect nederlandstalig - kennis van andere talen is een pluspunt. Je bent flexibel - klantgericht en empatisch. Zin voor nauwkeurigheid hebben. Je hebt een verzorgd voorkomen en je kan je vlot verplaatsen in regio Gent. 

Aanbod: Gevarieerde functie in een zeer aangenaam en dynamisch team, Deeltijdscontract (30u/week). Job met verantwoordelijkheid. On-The-Job training. Aantrekkelijk salaris met diverse extra legale voordelen. Snelle opstart!

Sollicteren kan via mm.sintdenijs@medi-market.be of via 09/225.85.55


APOTHEEKASSISTENT(E) voor apotheek te GENK-WINTERSLAG

Gemotiveerde en vriendelijke apotheekassistent(e) voor apotheek te Genk-Winterslag, Acacialaan 30. Je hebt veel zin voor orde, netheid en minstens 5 jaar apotheekervaring. Halftijdse job, maar uren en dagen onderling af te spreken. Graag je CV naar FARMACACIA.GENK@SKYNET.BE en we contacteren je dan zo snel mogelijk. We behandelen je sollicitatie met de grootste disctretie. Meer info : www.farmacacia.be.


Adjunct-apotheker voor apotheek te Hever

Ben jij een dynamische apotheker dan ben jij de persoon die wij zoeken voor onze apotheek te Hever, gelegen tussen Leuven en Mechelen.
FT of PT. Ook als pasafgestudeerde ben je meer dan welkom.
0477/20 21 11


Apotheker(es) gezocht voor Lede, Aalst en/of Opwijk. Alles bespreekbaar.

Apotheek D’Haese zoekt enthousiaste collega's om ons jonge team aan te vullen. We zoeken één of meerdere adjunct apotheker(s) halftime/fulltime voor onze apotheek in Aalst, Lede en/of Opwijk. Uren zijn perfect bespreekbaar. Ervaring is niet vereist, we leiden je graag verder op. Email : chantaldhaese@gmail.com of 0474 45 85 59 (graag na 19u).


dubbele vacature voor apotheek-assistent

Apotheek assistente gezocht om ons jong en dynamisch team te versterken in ons moderne apotheek in Ertvelde. Ben jij iemand die vlot is en zelfstandig kan werken, heb je interesse in cosmetica en maakt het contact met klant/patiënt jou blij, dan ben jij diegene die wij zoeken.
 
Apotheek assistente gezocht voor ons IMV labo in Zelzate. Ben je nauwkeurig en maak je graag bereidingen? Werk je liever niet in een apotheek achter de schermen maar met enkele jonge collega’s, dan ben jij vast diegene die wij zoeken.
 
Stuur gerust uw CV op naar accountancy@medisale.be en je hoort heel snel van ons !
Gr,
Ann Raes
 


Apotheker/assistente

Wij zijn op zoek naar een adjunctapotheker/assistente m/v, 4/5 of full-time voor onze apotheken te Geel of Meerhout. Werk je graag in een team, in apotheken met een brede waaier aan genees- en verzorgingsmiddelen waar je samen professioneel patiënten begeleid. Zo ja, neem dan snel contact op met ons op.
Optiphar apotheken
Van Hoof Johan
0473441773 
johan@apotheekvanhoof.be.


Job étudiant (Binche)

Bonjour, 

Pharmacie assistée et dynamique située près de Binche recherche un(e) pharmacien(ne) pour un job étudiant pour juillet - août 2019. 

Possibilité de contrat par la suite pour compléter notre équipe.

Tel: 064/ 34 22 62


De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking.

De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking. Je staat in voor een mix van toog, bereidingen, uitpak & belevering van rusthuizen. Spreekt je dit aan, neem dan zeker contact met ons op!


Roskams Jeff 0474744192

jeff_roskams@hotmail.com


Apotheker(es)/assistent(e) gezocht in Westerlo

Wij zijn op zoek naar een apotheker(es)/assistent(e) voor de zomermaanden juli, augustus en september (of een deel er van). 
Kan als vervanger, jobstudent of contract bepaalde duur. Apotheek is gelegen in het centrum van Westerlo apotheek.hellinx@telenet.be


Adjunct-apotheker te Geel (deel- of voltijds)

Enthousiaste adjunct-apotheker gezocht om ons team in de apotheek van Geel te versterken voor een voltijdse betrekking (deeltijds ook zeker bespreekbaar). Voor meer info kan u ons bereiken op info@apotheekpanorama.be of 0496/400 768


Adjunct-apotheker gezocht

Voor onze apotheek in Ham (Oostham) zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde adjunct-apotheker(m/v). Full-time of part-time. Uren , dagen en verloning zijn bespreekbaar.
Contactinfo: 0496/041932 of danielledenayer1@hotmail.com


Apotheek Zottegem zoekt enthousiaste apotheker(es)/FTA - halftijds op do-vr-za

Om ons team te vervolledigen zoeken wij op donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag nog een enthousiaste collega apotheker(es) / FTA. Goede verloning & prima sfeer. Contacteer ons vrijblijvend op 0475/555135 (Apr. Peter Desseyn, Zottegem)


Apotheker(es) - apotheekassisten(e) voor de maand Augustus 2019

Voor de volledige MAAND AUGUSTUS "Ad-on" apotheker voor opvangen vakantie collega('s). Steeds ervaren apotheker aanwezig.
Apotheek te Sinaai - beginnend collega = NOPROB
apotheek.magerman@skynet.be


Parttime farmaceutisch technisch assistent te Kinrooi- Molenbeersel

We zoeken nog een collega om ons team te vervolledigen. Uren en verloning overeen te komen.
Apotheek Penders-Molenbeersel info@apotheekpenders.be


apotheker gezocht

Voor bepaalde periodes in de zomer zijn we op zoek naar een apotheker vervanger.
Je komt terecht in een dynamisch en gemotiveerd team.
Laat gerust iets weten : admin@apotheekvanmeer.be


assistente gezocht

Voor de periode van 23/04 tot en met 21/05 zijn we op zoek naar een assistente.
Je komt terecht in een gemotiveerd en dynamisch team waar de werksfeer voorop wordt gesteld.
Gelieve contact op te nemen : admin@apotheekvanmeer.bestudentenjob apotheekassistent/emploi d'étudiant assistant pharmacien

Hallo

Ik ben op zoek naar studentenjob als farmaceutisch technisch assistent tijdens de grote vakantie in het brussel hoofstedelijk gewest voor deze periodes:
1 juli 2019 - 20 juli 2019
5 augustus 2019 - 17 augustus 2019
16 september 2019 - 20 september 2019
U mag mij altijd contacteren voor meer info.
Met vriendelijke groet, Armond.
armondmahnaz@hotmail.be

Bonjour

Je recherche un emploi d'étudiant en tant qu'assistante technique pharmaceutique pendant les vacances d'été en région bruxelloise pour les périodes suivantes:
1er juillet 2019 - 20 juillet 2019
5 août 2019 - 17 août 2019
16 septembre 2019 - 20 septembre 2019
Vous pouvez toujours me contacter pour plus d'informations.
Cordialement, Armond.


dynamische apotheker(es) gezocht

Apotheker(es) gezocht voor vernieuwde dynamische apotheek in Westmalle.
anke@apotheekdezwaantjes.be


apotheker gezocht 3 dagen per week voor apotheek in Evergem en Sint-Amandsberg

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te vervoegen vanaf juni. ( Indien afstuderend is juli ook goed).
De vacature is voor woensdag, donderdag en vrijdag . tel 0476/449140


FTA gezocht

We zijn op zoek naar een gediplomeerd FTA voor onze apotheek in Landen.
Jouw taken : uitpakken van bestellingen, maken van bereidingen, klaarmaken van medicatie voor rusthuizen, administratieve taken
Jouw prodiel : zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, teamspeler, ordentelijk
Je bent in het bezit van een diploma FTA
Voltijds, uren overeen te komen.
Gemakkelijk bereikbaar met wagen of openbaar vervoer
apomeyers@hotmail.com


adjunct apotheker-assistent gezocht

Wij zijn op zoek naar een adjunct apotheker of assistent ( deeltijds betrekking ) om ons team te versterken. Onze nieuwe apotheek is gelegen tussen Leuven-Tervuren en  bereikbaar met het openbaar vervoer. (ook gratis parking) Goede verloning en extralegale voordelen, pas afgestudeerden zijn welkom. Eerst starten als jobstudent is mogelijk

Geïnteresseerd? Bel of mail ons !

 02/767.44.38

de.hoorn.nv@telenet.be


VACATURES BIJ COOP-APOTHEKEN

COOP-apotheken heeft, ter ondersteuning van de diverse apotheekteams, enkele vacatures.
Hierbij een kort overzicht:
- adjunct-apotheker te Baasrode, zowel deeltijdse als voltijdse tewerkstelling is bespreekbaar
- apotheker titularis Antwerpen Linkeroever
- apotheekassistent regio Wetteren
- vakantiewerk voor pas afgestudeerde apothekers tijdens de zomermaanden.
Wij bieden functies met heel wat uitdagingen. Wens je meer infromatie of verkies je een afspraak te maken voor een eerste verkenned gesprek, laat het ons gauw weten via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch : 0478/92 87 49


Pharmacien itinérant (h/f)

Bonjour, nous recherchons un pharmacien-itinérant pour renforcer notre équipe à raison de 4 jours 1/2 semaine avec horaire semi-fixe.
L'ensemble de nos officines travaillent avec le programme Ipharma.
Possibilité de décrocher un CDI.
Si le poste vous intéresse, n'hésitez pas à envoyer votre candidature à info.unis@skynet.be


pharmacie Henrard, 4728 Hergenrath engagement immédiat , allemand/français, emploi stable,

horaire à convenir 1 à 3,5 jours, nextpharm, bonne notion d'allemand indispensable pharmacie.henrard@gmail.com


Apotheek Stenenbrug zoekt collega

Apotheek Stenenbrug te Borgerhout zoekt vanaf augustus een leuke collega met een hart voor de patiënt. Dit voor een deeltijdse betrekking van 16-32h/week. Dagen zijn bespreekbaar. Bij interesse mail je CV naar apotheekstenenbrug@gmail.com.

Martijn Vranken


Assistant(e) pharmaceutico-technique

Offrons CDI de 22h/sem dès 30/4/19 dans une officine située à FLORENVILLE: Lundi : 5h (9 à 15h30), Mardi, jeudi et samedi : 3h le matin, Vendredi : 8 h (horaire à discuter). Candidature à info.unis@skynet.be


Pharmacien gérant-titulaire (h/f)

Nous sommes à la recherche d'un pharmacien pour un poste de gérant. Nous vous offrons un CDI à partir du 1/4/19 de 4 jours 1/2 semaine. Officine assistée située rue Gretry 2 à 4020 LIEGE. Candidature à info.unis@skynet.be


GEZOCHT: adjunct-apotheker vanaf 09/2019

Wij zijn twee samenwerkende apotheken in Kampenhout (beide recentelijk vernieuwd) en zijn een team bestaande uit 7 enthousiaste mensen. Wij zoeken een bijkomende deeltijdse apotheker-adjunct vanaf september 2019. Indien dit jou wat lijkt, neem dan even contact op via 0495/62.20.80 of kathleen_zwaenepoel@skynet.be


APOTHEKER GEZOCHT

GEZOCHT ADJUNCT-APOTHEKER (m/v)

18 u/week ( 2.5 dagen /week, vanaf september 2019)

Voor onze apotheek in Westmeerbeek ( tussen Westerlo - Heist op den berg - Aarschot) zoeken we een adjunct-apotheker (m/v), voorlopig 2,5 dagen per week, zal in de toekomst uitbreiden naar fulltime! Wij hebben een vast cliënteel, de nodige farmaceutische zorg is dan ook een must.

Wij bieden:

  • Correcte verloning
  • Leuke werkplek
  • Vooruitzicht op fulltime job (2020 owv. pensioen)

Ben je geïnteresseerd? stuur dan je cv (graag met foto) naar stepha_vermunicht@hotmail.com

 


apotheker Meeus

Wij zoeken een enthousiate apotheker(es) om ons team te vervolledigen vanaf 6 mei 2019  te merksem.
Uren en dagen zijn overeen te komen .
Hebt U interesse, neem dan snel contact op met ons.

apotheek grimè
meeusgriet@gmail.com
TEL 0475/98 35 39


Adjunct-Apotheker Ekeren (Voltijds of 4/5)

Pharma Force is een toonaangevende apotheekgroep.

Voor onze apotheek in Ekeren zijn wij op zoek naar een adjunct-apotheker. Je komt terecht in een tof team met reële doorgroeikansen. 
Wij bieden een marktconforme verloning en een soepele dienstregeling.

Interesse ? Mail of bel dan stefan.stroobants@pharmaforce.be of 09/215 18 10


Apotheker(es) gezocht in Sint-Gillis-Waas

We zijn op zoek naar een vlotte en gedreven adjunct-apotheker om ons team te komen versterken.  Ben je sociaal, enthousiast en werk je graag in team, dan ben jij misschien de apotheker(es) waar we naar op zoek zijn. Full-time of part-time is bespreekbaar. erwin.declercq@edc-systems.be


Jobstudent juli 2019

Apotheker jobstudent gevraagd voor 1 of meerdere  dagen/weken in juli 2019. Dagen en uren te bespreken volgens eigen verlofperiode. De apotheek is gelegen aan de rand van Brugge, vlot bereikbaar. Je werkt er samen met de FTA. interesse? contacteer ons: ansofie@apotheekstragier.be of 050/31.78.36 Bedankt. An Sofie Stragier


Apotheker gezocht in Olmen (Balen)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een supertoffe collega apotheker (FT) om ons team te versterken. Zelfstandig werken, openheid, eigen initiatief, verantwoordelijkheid, dynamisch, flexibel. Spreekt dit jou aan? Laat dan snel iets weten! Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken. Apotheek De Vos in Olmen, info@apotheekdevos-olmen.be of +32 478 302891


assistante dynamique recherche emploi

assistante avec 10 ans d expérience cherche à compléter son horaire avec un jour semaine (mercredi et/ou vendredi) sur liège et environs. Gaëlle Petruzzi 0473/80.96.85


apotheker gezocht

Dynamische apotheek te Duffel zoekt een enthousiaste en gemotiveerde adjunct-apotheker (m/v) om ons team te komen versterken. Uren en dagen bespreekbaar.

Farmaceutische zorg staat bij ons centraal. Een positieve houding tegenover homeopathie en fytotherapie wordt gewaardeerd.

Hebt u interesse? Neem snel contact op.

Gsm 0476/580411
sophie@apotheekbaets.be


Apotheker (M/V) FT voor apotheek te Pulle (Zandhoven)

Apotheker (M/V) gezocht voor FT betrekking  te Pulle(Zandhoven) . Uren in onderling overleg af te spreken.
Functie: - balie en lbereidingen - Aanspreekpunt voor assistenten en patiënten - Controle voorschriften, attesten en tarificatie - Farmaceutische zorg: GGG gesprekken, medicatie schema’s, reisapotheek, …

Tel.: 03/484.33.69  info@apotheekdenys.be


jobstudent

Apotheek in het centrum van Westerlo zoekt jobstudent voor de maanden juli, augustus, september. Graag een mailtje naar apotheek.hellinx@telenet.be


Remplacement juillet

Bonjour, 
Je recherche un pharmacien remplaçant pour la période de juillet 2019.
Pharmacie assistée et dynamique
téléphone: 064/ 34 22 62


recherche pharmacien(ne) étudiant(e) à Auderghem/Etterbeek

Pharmacie située à Auderghem/Etterbeek engage pharmacien(ne) étudiant(e) pour la période de juillet à septembre (1,2 ou 3 mois), bonne rémunération, tél 0478/205.000


Recherche assistant(e) Auderghem

Pharmacie à Etterbeek/Auderghem est à la recherche d'un(e) assistant(e) bilingue, sympathique et motivé(e), équipe jeune, bonne rémunération, tél 0478/205.000,  jo.trap@proximus.be


Jobstudentapotheker(es) gezocht te Dilbeek (Itterbeek)

Voor onze apotheek te Dilbeek (Itterbeek) zijn we op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde jobstudentapotheker(es), goede werksfeer, jong team, goede verdienste, tel 0478/205.000


Wachtdienst

wie wil mijn wachtdienst komen doen op 1 januari 2020 van 9 uur tot 2 januari 9 uur 2020
goede verloning beloofd
0479/828338


Gevraagd apr(es)

Gevraagd apr(es) voor vervanging tijdens verlof van 15 tot 27 juli 2019
in regio zottegem 
0479/828338
apotheek.cnockaert@telenet.be


Assistant(e) pharmaceutico-technique

Nous sommes à la recherche d'un(e) assistant(e) pour notre officine de FLORENVILLE. Nous vous offrons un CDI de 22h/semaine à partir du 29/4/19, avec l'horaire suivant: Lundi : 5h (9 à 15h30), Mardi : 3h le matin, Jeudi : 3h le matin, Vendredi : 8 h, Samedi : 3h le matin (horaire à discuter). Vous pouvez envoyer votre candidature à info.unis@skynet.be


Recherche pharmacien remplacant

Pharmacie située à Bastogne recherche un pharmacien remplaçant pour la semaine du 8 au 13 avril.
Pour plus d'information, veuillez nous contacter: info@beonaturel.be


FT adjunct apotheker gezocht

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fulltime adjunct-apotheker om ons team te versterken in apotheek Kortessem. Wij zijn een jong en enthousiast team, de werkuren zijn overeen te komen.
Interesse? Neem gerust contact op! murielpeeters@hotmail.com


De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking.

De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking. Je staat in voor een mix van toog, bereidingen, uitpak & belevering van rusthuizen. Spreekt je dit aan, neem dan zeker contact met ons op!


Roskams Jeff 0474744192

jeff_roskams@hotmail.com


Adjunct-apotheker of apotheekassistent gezocht

Om ons apotheekteam te Overmere te versterken, zijn we op zoek naar een deeltijdse adjunct-apotheker of apotheekassistent. Uren en dagen zijn overeen te komen, evenals de startdatum. Enthousiasme en motivatie zijn een pluspunt. Wij werken met Farmad Twin. Gelieve bij voorkeur contact op te nemen via apotheek.vanderstricht@gmail.com


adjunctapotheker of apotheekassistente gezocht

Voor ons team in Hoboken apotheekassistente met ervaring gezocht of adjunctapotheker. liefst voltijds... vanaf 1 april

kandidaten liefst per mail erik.van.nuffel@hotmail.com


apotheker

vanaf 01/03/19 zoeken wij een dynamische, leuke collega om ons team te versterken te Kontich-Centrum.apotheek is doorlopend open van 9.00-18.00h. je hebt 1 dag in de week vrij(voorkeur vrijdag)
eventueel ook mogelijkheid om 2 dagen in A'pen Centrum (nieuw en hip project) te staan (met parking) en 2 dagen in Kontich.
t 0478 269 434 (na 19.00h)


Apotheek Penders, 3640 Molenbeersel zoekt Apoheker/assistent voor zwangerschapsvervanging vanaf 1/07/2019

Wie komt ons team aanvullen? Verloning/uren bespreekbaar
info@apotheekpenders.be


Zwangerschapsvervanging vanaf 1/07/2019

We zoeken extra hulp tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega. Verloning/uren bespreekbaar.
info@apotheekpenders.be


Dringend spontane apotheker gezocht

Onze dynamische apotheek te Dilsen is dringend op zoek naar een enthousiaste, leergierige en klantvriendelijke apotheker.  Graag interesse in cosmetica, bovendien ben je steeds bereid bij te scholen.  Uren & dagen zijn bespreekbaar maar versterking op maandag is zeker nodig.  Heb je interesse, laat dan zeker iets weten.  0497/533.831


apotheker-vervanger regio Gent beschikbaar vanaf midden augustus 2019

Apotheker-vervanger beschikbaar vanaf midden augustus 2019 voor uw vervangingen regio Gent.

Woonachtig te Gent. Kennis van Farmad, Greenock en Officinal.

Bij interesse bel 0472/46.30.45 of mail naar sofie.taveirne@hotmail.com.


Assistent(e) gezocht voor vervanging van bepaalde duur (zwangerschaps- plus ouderschapsverlof)

Voor een vervanging van bepaalde duur (zwangerschaps- plus ouderschapsverlof) zijn we op zoek naar een apotheekassistent(e) voor een halftijdse betrekking.
Snelle indiensttreding (12 maart 2019).
Neem contact op met Katelijne Van Turtelboom 09/364.46.48 of apotheek.sfdp@gpn.be.
Voor meer info zie https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/59054523/apotheekassistent-mv
P.C. Sint-Franciscus - De Pelgrim te Zottegem-Velzeke


Vakantiejob gezocht apotheek Maldegem en/of Knokke

Wij zijn op zoek naar een laatste jaar student farmacie die deze zomer graag een vakantiejob zou doen bij ons in de apotheek te Maldegem en/of Knokke. De periode is bespreekbaar.
Bij interesse, neem gerust contact op via mail (sylvieacke@hotmail.com) of telefonisch (0495/90.78.79).


Apotheker-Vervanger (m/v) 50% Regio Limburg / Adjunct-Apotheker (m/v) 50% Apotheek Hasselt

Ter versterking van onze apotheekteams (IN HET ZWAARD APOTHEKEN), zoeken we collega's die onze klanten professioneel willen ondersteunen in hun zorgbehoefte.

We gaan uit van een voltijdse job invulling bij combinatie van beide jobs


Voel je je aangesproken door deze functie? Bezorg dan jouw motivatiebrief + CV aan evelien.konix@groepmsi.be en dit vóór 15 maart 2019.


vaste apotheker gezocht

Dorpsapotheek is op zoek naar een dynamische adjunct.


we zoeken een leergierige, flexibel en commercieel ingestelde persoon die zowel zelfstandig als in groep kan werken.

pluspunten zijn:
- interesse in magistrale bereidingen
- interesse in cosmetica

Starten vanaf november 2019 halftijds, met mogelijkheid om vanaf augustus 2020 voltijds te werken (verdeeld over 2 apotheken). De apotheek is gelegen in regio Wielsbeke (Waregem - Izegem)

Kom jij ons team vervoegen?  Laat dan gerust iets weten.

info@apotheekooigem.be