Zoekertjes

Vraag en aanbod voor en door apothekers

Op Zoek naar een nieuwe medewerker, nieuwe uitdaging of op zoek naar een apotheek? Ons online prikbord voor vraag & aanbod voor apothekers brengt u met elkaar in contact. Plaats uw vraag en/of aanbod hier en ontvang rechtstreeks de reacties van onze andere websitebezoekers.

Plaats een nieuwe aanvraag

Lijst van de berichten

Apotheker

Op zoek naar een boeiende job ?
wij zoeken een provisor (m/v) voor +/- 32 uur of in overleg te Deurne-noord. Als je graag zelfstandig werkt , verantwoordelijk , zin voor initiatief en zeer klantvriendelijk bent, pas je perfect in ons team, en kunnen wij jou een geschikte job aanbieden . Wij kijken er alvast naar uit !
Niet twijfelen en reageren bij interesse ! 
contact : 0473 99 75 34


Phcn remplaçant pour 2 semaines

Bonjour ,

Je suis à la recherche d'un Phcn remplaçant pour la dernière semaine d'août et la 1ère semaine de septembre du lundi au vendredi ( donc pas les samedis ) .
Heures d'ouverture : de 9 à 12 h30 et 13h30 à 19 h .
Tél : 04/2785244 / localité : Hermée ( Oupeye)


Apotheek-Assistent(e)

Voor ons vestiging te Gent/Sint-Denijs-Westrem zoeken wij een apotheek-assistent(e).

Verantwoordelijkheden: Voornaamste is onze klanten adviseren tijdens hun aankopen, bevoorrading van de winkel, presentatie van de producten, orde en netheid van de winkel behouden en kassa bedienen.

Profiel: Je bent perfect nederlandstalig - kennis van andere talen is een pluspunt. Je bent flexibel - klantgericht en empatisch. Zin voor nauwkeurigheid hebben. Je hebt een verzorgd voorkomen en je kan je vlot verplaatsen in regio Gent. 

Aanbod: Gevarieerde functie in een zeer aangenaam en dynamisch team, Deeltijdscontract (30u/week). Job met verantwoordelijkheid. On-The-Job training. Aantrekkelijk salaris met diverse extra legale voordelen. Snelle opstart!

Sollicteren kan via mm.sintdenijs@medi-market.be of via 09/225.85.55


APOTHEEKASSISTENT(E) voor apotheek te GENK-WINTERSLAG

Gemotiveerde en vriendelijke apotheekassistent(e) voor apotheek te Genk-Winterslag, Acacialaan 30. Je hebt veel zin voor orde, netheid en minstens 5 jaar apotheekervaring. Halftijdse job, maar uren en dagen onderling af te spreken. Graag je CV naar FARMACACIA.GENK@SKYNET.BE en we contacteren je dan zo snel mogelijk. We behandelen je sollicitatie met de grootste disctretie. Meer info : www.farmacacia.be.


Adjunct-apotheker voor apotheek te Hever

Ben jij een dynamische apotheker dan ben jij de persoon die wij zoeken voor onze apotheek te Hever, gelegen tussen Leuven en Mechelen.
FT of PT. Ook als pasafgestudeerde ben je meer dan welkom.
0477/20 21 11


Apotheker(es) gezocht voor Lede, Aalst en/of Opwijk. Alles bespreekbaar.

Apotheek D’Haese zoekt enthousiaste collega's om ons jonge team aan te vullen. We zoeken één of meerdere adjunct apotheker(s) halftime/fulltime voor onze apotheek in Aalst, Lede en/of Opwijk. Uren zijn perfect bespreekbaar. Ervaring is niet vereist, we leiden je graag verder op. Email : chantaldhaese@gmail.com of 0474 45 85 59 (graag na 19u).


apotheker-adjunct gezocht

Moderne apotheek in Erpe-Mere zoekt een enthousiaste en gemotiveerde adjunct-apoteheker vanaf augustus/september 2019 voor 32 of 38 uren per week. We behandelen uw kandidatuur met de nodige discretie.  Onze apotheek ligt op 15 minuten rijden van Gent en Affligem en 30 min rijden van Kortrijk.

Bel 0485 641 031 of mail magda.audenaert1@telenet.be


dubbele vacature voor apotheek-assistent

Apotheek assistente gezocht om ons jong en dynamisch team te versterken in ons moderne apotheek in Ertvelde. Ben jij iemand die vlot is en zelfstandig kan werken, heb je interesse in cosmetica en maakt het contact met klant/patiënt jou blij, dan ben jij diegene die wij zoeken.
 
Apotheek assistente gezocht voor ons IMV labo in Zelzate. Ben je nauwkeurig en maak je graag bereidingen? Werk je liever niet in een apotheek achter de schermen maar met enkele jonge collega’s, dan ben jij vast diegene die wij zoeken.
 
Stuur gerust uw CV op naar accountancy@medisale.be en je hoort heel snel van ons !
Gr,
Ann Raes
 


Apotheker/assistente

Wij zijn op zoek naar een adjunctapotheker/assistente m/v, 4/5 of full-time voor onze apotheken te Geel of Meerhout. Werk je graag in een team, in apotheken met een brede waaier aan genees- en verzorgingsmiddelen waar je samen professioneel patiënten begeleid. Zo ja, neem dan snel contact op met ons op.
Optiphar apotheken
Van Hoof Johan
0473441773 
johan@apotheekvanhoof.be.


Job étudiant (Binche)

Bonjour, 

Pharmacie assistée et dynamique située près de Binche recherche un(e) pharmacien(ne) pour un job étudiant pour juillet - août 2019. 

Possibilité de contrat par la suite pour compléter notre équipe.

Tel: 064/ 34 22 62


Apotheekassistent Antwerpen Zuid

Taken:

 • Toonbankverkoop:
  • Correcte aflevering van geneesmiddelen aan de klant conform het geneeskundig voorschrift;
  • Medische adviesverlening;
 • Maken van magistrale bereidingen;
 • Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen;
 • Plaatsen en ontvangen van bestellingen.

 

Het profiel:

 • Je hebt een diploma Farmaceutisch Technisch Assistent;
 • Je bent communicatief en klantvriendelijk;
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als FTA;
 • Je hebt een verzorgd voorkomen;
 • Je bent bij voorkeur onmiddellijk beschikbaar;
 • Je hebt een uitgesproken interesse voor Cosmetica.

 

Aanbod:

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch team. Tewerkstelling in onze apotheek te regio Antwerpen Zuid. Je kan ons bereiken via HR@antverpia.net of Apotheek Antverpia NV Tav. HR; Boechoutsesteenweg 13; 2540 Hove.


De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking.

De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking. Je staat in voor een mix van toog, bereidingen, uitpak & belevering van rusthuizen. Spreekt je dit aan, neem dan zeker contact met ons op!


Roskams Jeff 0474744192

jeff_roskams@hotmail.com


Apotheker(es)/assistent(e) gezocht in Westerlo

Wij zijn op zoek naar een apotheker(es)/assistent(e) voor de zomermaanden juli, augustus en september (of een deel er van). 
Kan als vervanger, jobstudent of contract bepaalde duur. Apotheek is gelegen in het centrum van Westerlo apotheek.hellinx@telenet.be


Adjunct-apotheker te Geel (deel- of voltijds)

Enthousiaste adjunct-apotheker gezocht om ons team in de apotheek van Geel te versterken voor een voltijdse betrekking (deeltijds ook zeker bespreekbaar). Voor meer info kan u ons bereiken op info@apotheekpanorama.be of 0496/400 768


Adjunct-apotheker gezocht

Voor onze apotheek in Ham (Oostham) zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde adjunct-apotheker(m/v). Full-time of part-time. Uren , dagen en verloning zijn bespreekbaar.
Contactinfo: 0496/041932 of danielledenayer1@hotmail.com


Apotheek Zottegem zoekt enthousiaste apotheker(es)/FTA - halftijds op do-vr-za

Om ons team te vervolledigen zoeken wij op donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag nog een enthousiaste collega apotheker(es) / FTA. Goede verloning & prima sfeer. Contacteer ons vrijblijvend op 0475/555135 (Apr. Peter Desseyn, Zottegem)


apotheker(es) gezocht te Dilbeek

Voor onze apotheek te Dilbeek (Itterbeek) zijn we op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde apotheker(es), goede verdienste, goede werksfeer, bedrijfswagen mogelijk, in dienst datum overeen te komen, pas afgestudeerden ook welkom, tel 0478/205.000


Apotheker(es) - apotheekassisten(e) voor de maand Augustus 2019

Voor de volledige MAAND AUGUSTUS "Ad-on" apotheker voor opvangen vakantie collega('s). Steeds ervaren apotheker aanwezig.
Apotheek te Sinaai - beginnend collega = NOPROB
apotheek.magerman@skynet.be


Parttime farmaceutisch technisch assistent te Kinrooi- Molenbeersel

We zoeken nog een collega om ons team te vervolledigen. Uren en verloning overeen te komen.
Apotheek Penders-Molenbeersel info@apotheekpenders.be


apotheker gezocht

Voor bepaalde periodes in de zomer zijn we op zoek naar een apotheker vervanger.
Je komt terecht in een dynamisch en gemotiveerd team.
Laat gerust iets weten : admin@apotheekvanmeer.be


assistente gezocht

Voor de periode van 23/04 tot en met 21/05 zijn we op zoek naar een assistente.
Je komt terecht in een gemotiveerd en dynamisch team waar de werksfeer voorop wordt gesteld.
Gelieve contact op te nemen : admin@apotheekvanmeer.bedynamische apotheker(es) gezocht

Apotheker(es) gezocht voor vernieuwde dynamische apotheek in Westmalle.
anke@apotheekdezwaantjes.be


apotheker gezocht 3 dagen per week voor apotheek in Evergem en Sint-Amandsberg

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te vervoegen vanaf juni. ( Indien afstuderend is juli ook goed).
De vacature is voor woensdag, donderdag en vrijdag . tel 0476/449140


FTA gezocht

We zijn op zoek naar een gediplomeerd FTA voor onze apotheek in Landen.
Jouw taken : uitpakken van bestellingen, maken van bereidingen, klaarmaken van medicatie voor rusthuizen, administratieve taken
Jouw prodiel : zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, teamspeler, ordentelijk
Je bent in het bezit van een diploma FTA
Voltijds, uren overeen te komen.
Gemakkelijk bereikbaar met wagen of openbaar vervoer
apomeyers@hotmail.com


adjunct apotheker-assistent gezocht

Wij zijn op zoek naar een adjunct apotheker of assistent ( deeltijds betrekking ) om ons team te versterken. Onze nieuwe apotheek is gelegen tussen Leuven-Tervuren en  bereikbaar met het openbaar vervoer. (ook gratis parking) Goede verloning en extralegale voordelen, pas afgestudeerden zijn welkom. Eerst starten als jobstudent is mogelijk

Geïnteresseerd? Bel of mail ons !

 02/767.44.38

de.hoorn.nv@telenet.be


Pharmacien itinérant (h/f)

Bonjour, nous recherchons un pharmacien-itinérant pour renforcer notre équipe à raison de 4 jours 1/2 semaine avec horaire semi-fixe.
L'ensemble de nos officines travaillent avec le programme Ipharma.
Possibilité de décrocher un CDI.
Si le poste vous intéresse, n'hésitez pas à envoyer votre candidature à info.unis@skynet.be


pharmacie Henrard, 4728 Hergenrath engagement immédiat , allemand/français, emploi stable,

horaire à convenir 1 à 3,5 jours, nextpharm, bonne notion d'allemand indispensable pharmacie.henrard@gmail.com


Apotheek Stenenbrug zoekt collega

Apotheek Stenenbrug te Borgerhout zoekt vanaf augustus een leuke collega met een hart voor de patiënt. Dit voor een deeltijdse betrekking van 16-32h/week. Dagen zijn bespreekbaar. Bij interesse mail je CV naar apotheekstenenbrug@gmail.com.

Martijn Vranken


Assistant(e) pharmaceutico-technique

Offrons CDI de 22h/sem dès 30/4/19 dans une officine située à FLORENVILLE: Lundi : 5h (9 à 15h30), Mardi, jeudi et samedi : 3h le matin, Vendredi : 8 h (horaire à discuter). Candidature à info.unis@skynet.be


Pharmacien gérant-titulaire (h/f)

Nous sommes à la recherche d'un pharmacien pour un poste de gérant. Nous vous offrons un CDI à partir du 1/4/19 de 4 jours 1/2 semaine. Officine assistée située rue Gretry 2 à 4020 LIEGE. Candidature à info.unis@skynet.be


GEZOCHT: adjunct-apotheker vanaf 09/2019

Wij zijn twee samenwerkende apotheken in Kampenhout (beide recentelijk vernieuwd) en zijn een team bestaande uit 7 enthousiaste mensen. Wij zoeken een bijkomende deeltijdse apotheker-adjunct vanaf september 2019. Indien dit jou wat lijkt, neem dan even contact op via 0495/62.20.80 of kathleen_zwaenepoel@skynet.be


APOTHEKER GEZOCHT

GEZOCHT ADJUNCT-APOTHEKER (m/v)

18 u/week ( 2.5 dagen /week, vanaf september 2019)

Voor onze apotheek in Westmeerbeek ( tussen Westerlo - Heist op den berg - Aarschot) zoeken we een adjunct-apotheker (m/v), voorlopig 2,5 dagen per week, zal in de toekomst uitbreiden naar fulltime! Wij hebben een vast cliënteel, de nodige farmaceutische zorg is dan ook een must.

Wij bieden:

 • Correcte verloning
 • Leuke werkplek
 • Vooruitzicht op fulltime job (2020 owv. pensioen)

Ben je geïnteresseerd? stuur dan je cv (graag met foto) naar stepha_vermunicht@hotmail.com

 


apotheker Meeus

Wij zoeken een enthousiate apotheker(es) om ons team te vervolledigen vanaf 6 mei 2019  te merksem.
Uren en dagen zijn overeen te komen .
Hebt U interesse, neem dan snel contact op met ons.

apotheek grimè
meeusgriet@gmail.com
TEL 0475/98 35 39


Adjunct-Apotheker Ekeren (Voltijds of 4/5)

Pharma Force is een toonaangevende apotheekgroep.

Voor onze apotheek in Ekeren zijn wij op zoek naar een adjunct-apotheker. Je komt terecht in een tof team met reële doorgroeikansen. 
Wij bieden een marktconforme verloning en een soepele dienstregeling.

Interesse ? Mail of bel dan stefan.stroobants@pharmaforce.be of 09/215 18 10


Apotheker(es) gezocht in Sint-Gillis-Waas

We zijn op zoek naar een vlotte en gedreven adjunct-apotheker om ons team te komen versterken.  Ben je sociaal, enthousiast en werk je graag in team, dan ben jij misschien de apotheker(es) waar we naar op zoek zijn. Full-time of part-time is bespreekbaar. erwin.declercq@edc-systems.be


Jobstudent juli 2019

Apotheker jobstudent gevraagd voor 1 of meerdere  dagen/weken in juli 2019. Dagen en uren te bespreken volgens eigen verlofperiode. De apotheek is gelegen aan de rand van Brugge, vlot bereikbaar. Je werkt er samen met de FTA. interesse? contacteer ons: ansofie@apotheekstragier.be of 050/31.78.36 Bedankt. An Sofie Stragier


Apotheker gezocht in Olmen (Balen)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een supertoffe collega apotheker (FT) om ons team te versterken. Zelfstandig werken, openheid, eigen initiatief, verantwoordelijkheid, dynamisch, flexibel. Spreekt dit jou aan? Laat dan snel iets weten! Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken. Apotheek De Vos in Olmen, info@apotheekdevos-olmen.be of +32 478 302891


apotheker gezocht

Dynamische apotheek te Duffel zoekt een enthousiaste en gemotiveerde adjunct-apotheker (m/v) om ons team te komen versterken. Uren en dagen bespreekbaar.

Farmaceutische zorg staat bij ons centraal. Een positieve houding tegenover homeopathie en fytotherapie wordt gewaardeerd.

Hebt u interesse? Neem snel contact op.

Gsm 0476/580411
sophie@apotheekbaets.be


Apotheker (M/V) FT voor apotheek te Pulle (Zandhoven)

Apotheker (M/V) gezocht voor FT betrekking  te Pulle(Zandhoven) . Uren in onderling overleg af te spreken.
Functie: - balie en lbereidingen - Aanspreekpunt voor assistenten en patiënten - Controle voorschriften, attesten en tarificatie - Farmaceutische zorg: GGG gesprekken, medicatie schema’s, reisapotheek, …

Tel.: 03/484.33.69  info@apotheekdenys.be


Remplacement juillet

Bonjour, 
Je recherche un pharmacien remplaçant pour la période de juillet 2019.
Pharmacie assistée et dynamique
téléphone: 064/ 34 22 62


recherche pharmacien(ne) étudiant(e) à Auderghem/Etterbeek

Pharmacie située à Auderghem/Etterbeek engage pharmacien(ne) étudiant(e) pour la période de juillet à septembre (1,2 ou 3 mois), bonne rémunération, tél 0478/205.000


Recherche assistant(e) Auderghem

Pharmacie à Etterbeek/Auderghem est à la recherche d'un(e) assistant(e) bilingue, sympathique et motivé(e), équipe jeune, bonne rémunération, tél 0478/205.000,  jo.trap@proximus.be


Jobstudentapotheker(es) gezocht te Dilbeek (Itterbeek)

Voor onze apotheek te Dilbeek (Itterbeek) zijn we op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde jobstudentapotheker(es), goede werksfeer, jong team, goede verdienste, tel 0478/205.000


Wachtdienst

wie wil mijn wachtdienst komen doen op 1 januari 2020 van 9 uur tot 2 januari 9 uur 2020
goede verloning beloofd
0479/828338


Gevraagd apr(es)

Gevraagd apr(es) voor vervanging tijdens verlof van 15 tot 27 juli 2019
in regio zottegem 
0479/828338
apotheek.cnockaert@telenet.be


Assistant(e) pharmaceutico-technique

Nous sommes à la recherche d'un(e) assistant(e) pour notre officine de FLORENVILLE. Nous vous offrons un CDI de 22h/semaine à partir du 29/4/19, avec l'horaire suivant: Lundi : 5h (9 à 15h30), Mardi : 3h le matin, Jeudi : 3h le matin, Vendredi : 8 h, Samedi : 3h le matin (horaire à discuter). Vous pouvez envoyer votre candidature à info.unis@skynet.be


Recherche pharmacien remplacant

Pharmacie située à Bastogne recherche un pharmacien remplaçant pour la semaine du 8 au 13 avril.
Pour plus d'information, veuillez nous contacter: info@beonaturel.be


FT adjunct apotheker gezocht

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fulltime adjunct-apotheker om ons team te versterken in apotheek Kortessem. Wij zijn een jong en enthousiast team, de werkuren zijn overeen te komen.
Interesse? Neem gerust contact op! murielpeeters@hotmail.com


De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking.

De Europa apotheek op de groenplaats is op zoek naar een gemotiveerde apotheek-assistent(e) met ervaring voor een full-time betrekking. Je staat in voor een mix van toog, bereidingen, uitpak & belevering van rusthuizen. Spreekt je dit aan, neem dan zeker contact met ons op!


Roskams Jeff 0474744192

jeff_roskams@hotmail.com


Adjunct-apotheker of apotheekassistent gezocht

Om ons apotheekteam te Overmere te versterken, zijn we op zoek naar een deeltijdse adjunct-apotheker of apotheekassistent. Uren en dagen zijn overeen te komen, evenals de startdatum. Enthousiasme en motivatie zijn een pluspunt. Wij werken met Farmad Twin. Gelieve bij voorkeur contact op te nemen via apotheek.vanderstricht@gmail.com


adjunctapotheker of apotheekassistente gezocht

Voor ons team in Hoboken apotheekassistente met ervaring gezocht of adjunctapotheker. liefst voltijds... vanaf 1 april

kandidaten liefst per mail erik.van.nuffel@hotmail.com


apotheker

vanaf 01/03/19 zoeken wij een dynamische, leuke collega om ons team te versterken te Kontich-Centrum.apotheek is doorlopend open van 9.00-18.00h. je hebt 1 dag in de week vrij(voorkeur vrijdag)
eventueel ook mogelijkheid om 2 dagen in A'pen Centrum (nieuw en hip project) te staan (met parking) en 2 dagen in Kontich.
t 0478 269 434 (na 19.00h)


Apotheek Penders, 3640 Molenbeersel zoekt Apoheker/assistent voor zwangerschapsvervanging vanaf 1/07/2019

Wie komt ons team aanvullen? Verloning/uren bespreekbaar
info@apotheekpenders.be


Zwangerschapsvervanging vanaf 1/07/2019

We zoeken extra hulp tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega. Verloning/uren bespreekbaar.
info@apotheekpenders.be


Dringend spontane apotheker gezocht

Onze dynamische apotheek te Dilsen is dringend op zoek naar een enthousiaste, leergierige en klantvriendelijke apotheker.  Graag interesse in cosmetica, bovendien ben je steeds bereid bij te scholen.  Uren & dagen zijn bespreekbaar maar versterking op maandag is zeker nodig.  Heb je interesse, laat dan zeker iets weten.  0497/533.831


Vakantiejob gezocht apotheek Maldegem en/of Knokke

Wij zijn op zoek naar een laatste jaar student farmacie die deze zomer graag een vakantiejob zou doen bij ons in de apotheek te Maldegem en/of Knokke. De periode is bespreekbaar.
Bij interesse, neem gerust contact op via mail (sylvieacke@hotmail.com) of telefonisch (0495/90.78.79).


Apotheker-Vervanger (m/v) 50% Regio Limburg / Adjunct-Apotheker (m/v) 50% Apotheek Hasselt

Ter versterking van onze apotheekteams (IN HET ZWAARD APOTHEKEN), zoeken we collega's die onze klanten professioneel willen ondersteunen in hun zorgbehoefte.

We gaan uit van een voltijdse job invulling bij combinatie van beide jobs


Voel je je aangesproken door deze functie? Bezorg dan jouw motivatiebrief + CV aan evelien.konix@groepmsi.be en dit vóór 15 maart 2019.


vaste apotheker gezocht

Dorpsapotheek is op zoek naar een dynamische adjunct.


we zoeken een leergierige, flexibel en commercieel ingestelde persoon die zowel zelfstandig als in groep kan werken.

pluspunten zijn:
- interesse in magistrale bereidingen
- interesse in cosmetica

Starten vanaf november 2019 halftijds, met mogelijkheid om vanaf augustus 2020 voltijds te werken (verdeeld over 2 apotheken). De apotheek is gelegen in regio Wielsbeke (Waregem - Izegem)

Kom jij ons team vervoegen?  Laat dan gerust iets weten.

info@apotheekooigem.be

 


WIJ ZIJN OP ZOEK :

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega apotheker(es) voor onze nieuwe apotheek in Mol-Wezel.
Je kan onmiddelijk aan de slag (voltijds of deeltijds).
Wij zorgen voor een goede verloning.
Interesse ?
Graag een mail naar rietverte@mac.com
BEDANKT !


apotheker gezocht

Voor onze apotheek in Landen zoeken wij een enthousiaste apotheker. Wij bieden een gevarieerde job in een leuk team. Voltijds, uren overeen te komen, vlot bereibaar met wagen of openbaar vervoer. Bij interesse of voor meer info : apomeyers@hotmail.com


assistent gezocht

Voor onze apotheek in Landen zoeken wij een enthousiaste assistent. Wij bieden een gevarieerde job in een leuk team. Voltijds, uren overeen te komen, vlot bereikbaar met wagen of openbaar vervoer. Bij interesse of voor meer info : apomeyers@hotmail.com


Apotheker gezocht die in juni afstudeert

Wij zoeken een apotheker die in juni afstudeert en nu al 1 tot 2 dagen kan helpen en in juli en/of augustus extra dagen kan komen. Alles bespreekbaar! Apotheek gelegen te Zwijndrecht. Voor meer info: graag uw CV en gegevens mailen naar alice.dieleman@gmail.com


apotheekassistent(e) gezocht

Om ons team te Maasmechelen te versterken zijn we op zoek naar een apotheekassistent(e) voor 2 dagen per week. Zelfstandig kunnen werken en ervaring zijn een vereiste.
Apotheek PharmaPoint. ann@pharmapoint.be


jobstudent gezocht in Kwaadmechelen

Dynamische apotheek in Kwaadmechelen (3945) is op zoek naar jobstudent apotheker vanaf ongeveer 08/07/2019. Goede voorwaarden!
Contact opnemen kan telefonisch tijdens openingsuren apotheek op tel: 013 66 15 20
Of via mail: apotheekcrauwels@gmail.com


Pharmacien itinérant (h/f)

Bonjour, nous engageons, à partir du 1/3/2019, un pharmacien itinérant avec un horaire semi-fixe de 4 jours 1/2 semaine. Programme Ipharma. Groupe d'une trentaine d'officines principalement situées sur la région de Liège. info.unis@skynet.be


Pharmacien gérant-titulaire (h/f)

Bonjour, engageons un pharmacien en CDI à partir du 1/4/19. Horaire de 4 jours 1/2 semaine. Officine assistée située à LIEGE Centre-ville. Programme IPharma. Candidature à info.unis@skynet.be


vervanging asap tot eind juni?

Voor onze apotheek te Sijsele zijn wij op zoek naar een vervanger.
Liefst op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagvoormiddag en zaterdagnamiddag.
Dagen/uren zijn bespreekbaar.
Indien mogelijk as soon as possible, tot eind juni (waarschijnlijk).linicor@hotmail.com


Apotheek Campens

Dringend gezocht enthousiaste, vriendelijke apotheker/apothekeres om ons team te versterken.
Dit vanaf 1 maart op donderdag en vrijdag.
Wij werken met Farmad Twin.
Apotheek Campens te Zottegem
09360 00 08


Adjunct-apotheker gezocht te Hever, nabij Mechelen

Ben jij een dynamische apothker m/v, dan ben jij de persoon die wij zoeken voor onze apotheek te Hever, nabij Mechelen.
Interesse en kennis van cosmetica zijn een pluspunt.
Indiensttreding vanaf 4 maart en 31u/week

0477/20 21 11


apotheek

We zijn op zoek naar een vlotte en gedreven collega-apotheker voor een parttime job. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Regio Deinze. Neem gerust contact op: 0470/26.08.83.


Apotheker gezocht

Apotheek Tuytelaars te W-Malle is op zoek naar een jobstudent apotheker voor de maanden juli en augustus.
Eventueel nadien mogelijkheid tot een voltijds contract.
Bij interersse, geef ons een seintje op 0474/24.14.77


adjunct apotheker (m/v) gevraagd vanaf 23 febr 2019

apotheker-vervanger gezocht regio Tessenderlo/Meerhout vanaf 23 febr 2019
(Ma, woe, do, vr, za vm).  Software Greenock.
apo.vandeperre@skynet.be


adjunct apotheker (m/v) gevraagd

gemotiveerd adjunct-apotheker(es) gevraagd regio Tessenderlo. Voltijds.
Onmiddellijke indiensttreding mogelijk.
013/662459  apo.vandeperre@skynet.be


adjunct-apotheker gezocht te Lebbeke ( halftime )

Wij zoeken een adjunct-apotheker om ons team te versterken op woensdag vm en donderdag, uren bespreekbaar .
Interesse ? Bel naar 052/411242 of 0476/389801 of mail duopharm@skynet.be


Dringend apotheker-vervanger gezocht

Wegens ziekte zoek ik dringend een apotheker-vervanger elke donderdag en vrijdag voor de maand februari. 
Indien mogelijk ook op maandag, dinsdag en woensdagnamiddag. 
Kan je mij helpen, contacteer mij dan op 0479/256055 of apo.bockstaele@skynet.be


gevraagd apr/es

gevraagd Apr(es) voor vrijdag 1 februari 2019 en maandag 11 februari 2019
wachtdienst op 1 januari 2019 9 uur tot 2 januari 9 uur
0479/828338
apotheek.cnockaert@telenet.be
 
 
 
 
 


Pharmacie cherche pharmacie remplaçant

Pharmacie située à Monceau-sur-Sambre cherche un pharmacien(ne) remplaçant 1 jour/semaine le lundi ou le vendredi pour compléter horaire. Merci Tél:071/326434 ou 0477/631322


adjunct apotheker gezocht

Wij zijn op zoek naar een adjunct apotheker om ons team te versterken (uren overeen te komen).

Onze apotheken zijn gelegen te Kapelle op den Bos en Hombeek, je springt afwisselend in waar nodig.

Voor meer info : 015/41.66.56 of guy.asselman@telenet.be


Apotheker gezocht te Landen!

Apotheek America in Landen zoekt een enthousiaste en spontane apotheker om in onze gezellige sfeer mee te komen werken! 
interesse? info@apotheekamerica.be of 0486/20.66.46


Apotheek Centra Koksijde is op zoek naar een apotheker voor FT.

Graag contact opnemen via 058 511 555


titularis apotheker gezocht BEVERLO

Zoek je een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid? Heb je zin om een jong, gemotiveerd en dynamisch team te leiden en dit in een grote, moderne apotheek in Beverlo? Dan ben jij misschien de man of vrouw die wij zoeken. Wij bieden een voltijds contract, onbepaalde duur (80% is bespreekbaar). Troef: een intern en ruim aanbod aan geaccrediteerde opleidingen tijdens de werkuren. Interesse? Contacteer ons via mail of op 0494690439. Neem zeker eens een kijkje op onze facebookpagina en leer ons team kennen: lloydspharma (apotheek Beverlo).