Annonces online

Les annonces online de PharmaBelgium-Belmedis

Qu’il s’agisse d’un simple message, d’une demande, d’une offre, de la recherche de nouveaux collaborateurs, cet espace vous est réservé. Créez des annonces et recevez directement des réactions des autres utilisateurs.

Créer une nouvelle annonce

Liste des annonces

Apotheek OVER te LATEN

Superaangename + mooi vernieuwde apotheek gelegen te Gent (9050), vlakbij autostrade. Zakencijfer ca. 650.000 euro. Zeer hoge brutomarge!
Via verkoop van aandelen (maar andere opties (huren/leasen,...) zeker bespreekbaar) Exploitatie- & privé-woonst eigendom van vennootschap
Aangename vernieuwde ruimtes voorzien van airco & alarm, Trouw cliënteel, Tal van dokterspraktijken + nieuwe woonwijken in de buurt, Met nog ruime GROEImogelijkheden! (dit wegens carrièreswitch) telefoon 09/230.24.40 gsm 0477/98.82.13


Vacature Adjunct apotheker

Wij zijn op zoek naar een adjunct apotheker voor onze apotheek in Sleidinge (Evergem).
Je komt terecht in een nieuwe apotheek waar farmaceutische zorg en thuiszorg belangrijk zijn. Pas afgestudeerd ?
Geen probleem, wij begeleiden je graag. Starten als vakantiejob is ook mogelijk.
Deeltijds/voltijds.
Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in ons enthousiast team !

Solliciteren via info@apotheekbollengier.beApotheker of apotheekassistente gezocht in Kessel-Lo

Wij zijn op zoek naar een vlotte apotheker(es) of apotheekassistent(e) voor vervanging van een zwangere collega, alvast tot eind 2021 en eventueel mogelijkheid tot vast contract.
De apotheek is gelegen in Kessel-Lo en vlot bereikbaar met openbaar vervoer.
Uren en dagen zijn bespreekbaar. info@apotheeklox.be


apotheker(es) gezocht te Kalken

we zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker(es) voor onze apotheek in Kalken, liefst fulltime, uren overeen te komen.
Goede loonsvoorwaarden en wagen beschikbaar.
Bij interesse of info : tel 0486/40.49.11 of ann_vanaudenaerde@hotmail.com


Zwitserse Apotheek zoekt FTA

Zwitserse Apotheek zoekt een FTA voor onze apotheek in Antwerpen. Ervaring is een pluspunt maar een beginnende FTA met het hart op de juiste plaats is ook welkom :-)

Neem vrijblijvend contact op voor een sollicitatiegesprek.
erwin@zwitserseapotheek.be


vervanger gezocht

Wij zoeken een vervanger voor 1 week in juni of juli.
Indien interesse, graag een seintje!
Onze apotheekis gelegen centrum Antwerpen. 
info@kruispuntapotheek.be


Rondreizend apotheker Kust

Apotheek Pharveda is op zoek naar een rondreizend apotheker (vaste contract) ter vervanging van collega's als gevolg van afwezigheden door verlof, ziekte, zwangerschap , e.a. aan de kust (vooral regio Oostende) . Spreken flexibiliteit, afwisseling en teamspirit u aan? Solliciteer dan zeker via mail naar apotheekpharveda@gmail.com

https://www.apotheekpharveda.be/


Rondreizend apotheker Kust

Apotheek Pharveda is op zoek naar een rondreizend apotheker (vaste contract) ter vervanging van collega's als gevolg van afwezigheden door verlof, ziekte, zwangerschap , e.a. aan de kust (vooral regio Oostende) . Spreken flexibiliteit, afwisseling en teamspitit u aan? Solliciteer dan zeker via mail naar apotheekpharveda@gmail.com

https://www.apotheekpharveda.be/


ZOMER JOBSTUDENT - APOTHEKER – regio Turnhout – voltijds

Heb je zin om deze zomer (juli - aug - sept) een aardig centje bij te verdienen.
Solliciteer dan bij ons als jobstudent apotheker. 

Je wordt warm verwelkomd door onze teams van Turnhout, Minderhout en Weelde.   Door te werken in verschillende apotheken leer je op korte tijd veel bij, heb je veel variatie in je dagen en ben je lid van een groot team. 

Goede loonsvoorwaarden. Zaterdagwerk mogelijk (halve dag, maximum 2 op de 4). 

Wij verwelkomen je graag, voor meer info: neem contact op met onze HR manager Cindy Dewolf, 0479 62 00 93, cindy.dewolf@lloydspharma.be of met Tessa Mariën, regiomanager op tessa.marien@lloydspharma.be

en de toekomst lacht je toe… #lloydspharma #apotheekzoektjobstudentapotheker  #joinourteam


FT apotheker gezocht voor apotheek te Vosselaar

Wij zijn op zoek naar een FT apotheker voor onze apotheek te Vosselaar.  Iemand die sociaal is en onze patiënten wil bijstaan met goed advies. U komt terecht in een jong team.  Stuur uw CV alvast door en dan nemen wij snel contact met u op.
info@apotheekvandenbussche.be


apotheekassistent(e) te Gent

 
APOTHEEKASSISTENTEN
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je jouw vaardigheden als apotheekassistent verder kan ontplooien? Kijk je uit naar samenwerking met een nieuw en enthousiast team? Dan kan je zeker bij COOP-apotheken terecht!
Wij hebben momenteel vacatures voor apotheekassistenten in onze apotheken gelegen te Gent en Wondelgem.
Dit zijn telkens voltijdse functies, het uurrooster is in onderling overleg te bespreken. Wij bieden mooie loonvoorwaarden.
Meer info? contacteer ons telefonisch : 09/216 68 24 of via mail:  jobs@coopapotheken.be

VAKANTIEJOBS VOOR AFGESTUDEERDE APOTHEKERS
Behaal je dit jaar jouw diploma Master Farmaceutische Wetenschappen en zoek je studentenwerk tijdens de zomermaanden, dan kan je ongetwijfeld in één van onze COOP-apotheken terecht.


voltijds FTA regio Turnhout

Voor onze apotheken regio Turnhout  zoeken we een enthousiaste en dynamische vliegende FTA 

om zo snel mogelijk ons vervangerteam te versterken. 

Je wordt warm verwelkomd door onze teams van Turnhout, Minderhout en Weelde.   

Door te werken in verschillende apotheken leer je op korte tijd veel bij, heb je veel variatie in je dagen en ben je lid van een groot team. 

Omdat je een vliegende FTA bent, heb je geen vast uurrooster, flexibiliteit is dus belangrijk in deze functie.  Goede loonsvoorwaarden. Zaterdagwerk (halve dag, 2 op de 4).  onmiddellijk starten.

Wij verwelkomen je graag, voor meer info: neem contact op met onze HR manager Cindy Dewolf, 0479 62 00 93, cindy.dewolf@lloydspharma.be

of met Tessa Mariën, regiomanager op tessa.marien@lloydspharma.be

en de toekomst lacht je toe… #lloydspharma #apotheekzoektapotheker #apotheekzoektFTA #joinourteam


apotheker gezocht

Apotheek in Landen zoekt een vriendelijke, gedreven apotheker voor de zorgverlening aan de toog en voor het beheer van medicatie voor enkele wzc's,
bereidingen, bestellingen, administratieve taken, ... Liefst voltijds, vlot te bereiken met eigen of openbaar vervoer. Bij interesse of voor meer info : apomeyers@hotmail.com


Apothekersassistent(e) gezocht

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Zin om deel uit te maken van een ๑° bruisend farmaceutisch team? VACATURE APOTHEEKASSISTENT Heb jij een uitgesproker passie voor gezondheid en welzijn? Ben jij een enthousiast persoon die patiënten met plezier te woord staat en bezit je het diploma van Farmaceutisch Technisch Assistent? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je komt terecht in een jong en dynamisch team in het hart van Wolvertem, in een moderne apotheek waar klantvriendelijk- heid centraal staat. Wil je voltijds of deeltijds bij ons aan het werk? Contacteer ons dan door te mailen naar apotheek.cauwenbergh@gmail.com Apotheek Cauwenbergh Hoogstraat 1861 Wolvertem 269 12'


Apotheekassistent(e) gezocht te Brussel centrum

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde apotheekassistent (e) om ons team te versterken.      De apotheek is gelegen in het centrum van Brussel (Dansaertwijk).  Geen zaterdagwerk.

Heb je interesse of wens je meer informatie, contacteer ons ofwel telefonisch 0477653033 ofwel per mail:  apotheekdansaert@skynet.be


Apotheekassistente zoekt deeltijds werk voor 20 uren in regio Ninove

Hallo iedereen,

Ik ben een apotheekassistente die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn diploma behaald in 2007 en heb dus veel werkervaring. Graag wil ik een tewerkstelling van 16 tot 20 uur. Ik beschouw mijn klantvriendelijkheid en leergierigheid als 1 van mijn grootste troeven.  Kennis van Farmad. 
Liefst regio Ninove, Aalst en omstreken. 

Met vriendelijke groeten,

Bonnie Evens
bonnie_evens@hotmail.com


Apotheekassistent gezocht voor apotheek in Zedelgem (regio Brugge) Voltijds/deeltijds

Wij zoeken een apotheekassistent die deeltijds of voltijds aan de slag wil!
We werken voorlopig met twee voltijdse apothekers en kunnen wel wat extra hulp gebruiken.
We zoeken iemand die zowel graag bereidingen maakt, patiënten adviseert als ook een commerciëel inzicht heeft en graag eens een etalage maakt of de producten in de publieke ruimte herschikt.
We werken met Farmad en beschikken ook over een afleverrobot van het merk Rowa.
Wijzelf zijn twee extraverte personen en zoeken iemand die vlot is in de omgang en vooral graag zijn werk doet, net als ons!
info@apotheekzedelgem.be


Voltijdse adjunct-apotheker(es) gezocht voor apotheek te Drongen (nabij Gent)

Apotheek Vlaeminck te Drongen (nabij Gent) zoekt een voltijdse adjunct-apotheker(es) om ons team te versterken. Ben jij enthousiast, vrolijk & spontaan? Een goede passie voor (natuurlijke) cosmetica? Farmaceutische zorg & individuele patiënten aanpak vind je belangrijk; alsook een grote interesse in magistrale bereidingen. Aarzel dan niet om ons te contacteren; wie weet word jij onze nieuwe collega. Software= Greenock; dagen en uren overeen te komen.
apotheek.vlaeminck@skynet.be


VACATURES BIJ COOP-APOTHEKEN

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je jouw vaardigheden verder kan ontplooien? Kijk je uit naar samenwerking met een nieuw en enthousiast team? Dan kan je zeker bij COOP-apotheken terecht!
Wij hebben momenteel enkele vacatures :
REGIO GENT
- apotheekassistent(e) te Gent (voltijds)
- apotheekasisstent(e) te Wondelgem (voltijds)
REGIO GERAARDSBERGEN/DENDERLEEUW
- adjunct apotheker zowel voltijds als deeltijds is bespreekbaar
- apotheker vervanger regio oost Vlaanderen
VAKANTIEJOBS VOOR AFGESTUDEERDE APOTHEKERS
Behaal je dit jaar jouw diploma Master Farmaceutische Wetenschappen en zoek je studentenwerk tijdens de zomermaanden, dan kan je ongetwijfeld in één van onze COOP-apotheken terecht.


  • Wij bieden heel mooie loonvoorwaarden
  • We voorzien een opleiding op maat
  • Je kan onmiddellijk starten

Wens je meer informatie of heb je interesse contacteer ons gauw, dit kan telefonisch 0478/92 87 49 of via mail : jobs@coopapotheken.be


Pharmacienne recherche un temps plein en région liégeoise

Jeune pharmacienne dynamique, après une expérience en itinérance puis en pmi, je cherche actuellement un poste à temps plein dans les alentours de Liège. Souriante, flexible  et pleine de bonne volonté, j'ai préalablement travaillé sur Sabco et Greenock mais je saurai facilement apprendre à utiliser un autre programme le cas échéant. Je possède le permis et une voiture. Bonne maîtrise de l'anglais.
clnm.pharmacie@gmail.com


flexiebele apotheekassistent zoekt deeltijdse job in apotheek

Ik ben Jonas Valkeneers, 20 zomers jong en woonachtig in een gezellige wijk in Houthalen-Oost. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam heeft me ertoe aangezet om zoveel mogelijk kennis op te bouwen rond deze boeiende materie. De eerste stap heb ik gezet door het volgen van een opleiding ergotherapie aan de PXL te Hasselt. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat mijn interesse eerder uitgaat naar de farmacokinetische werking van geneesmiddelen op het menselijk lichaam. Ik heb me dan ook meteen ingeschreven voor een voltijdse dagopleiding als Farmaceutisch technisch assistent aan Syntra te Hasselt.
Sinds ik deze opleiding volg, voel ik mij ontzettend gelukkig en start ik de dag met een lach op mijn gezicht. Momenteel ben ik met heel veel overgave nog bezig aan mijn opleiding. Ook loop ik stage in een leuke apotheek hier in de buurt. Helaas is deze apotheek vrij klein, waardoor samenwerking in de toekomst niet aan de orde is.
Om die rede contacteer ik u. Ik zou het geweldig vinden indien ik met u plannen zou kunnen maken voor een mogelijke invulling van een job na mijn stage.
Ikzelf ben enorm graag bezig met medicatie. Omdat ik bovenmatig bewust ben van de gevaren van geneesmiddelen, ben ik immens perfectionistisch bij het maken van magistrale bereidingen én bij het afleveren van medicatie aan de patiënten. Ik ben zeer leergierig en vind het een must om me te verdiepen in nieuwe dingen.

Helaas heb ik nog niet veel werkervaring in deze sector. De enige ervaring die ik heb is de stage die momenteel nog loopt. Dit is in mijn ogen net een voordeel, want zo zou ik makkelijk de gewoontes van jullie apotheek kunnen overnemen.
Indien u interesse heeft in een gediplomeerde, gedreven, optimistische, realistische, goedlachse en vriendelijke FTA, denk ik dat ik aan uw eisen voldoe. Graag zou ik u hiervan willen overtuigen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.
jonas.valkeneers@yahoo.be


pharmacien(ne) temps plein ou partiel

Pharmacie située centre ville animé de Bastogne engage:
-1 pharmacien /ne temps plein ou partiel
-1 assistant/e temps plein ou partiel
Equipe jeune, activités multiples
contact : pharmacie@selvais-sa.com


LLOYDSPHARMA WERFT AAN

Lloydspharma is een keten van apotheken die de missie heeft om uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn. Momenteel telt Lloydspharma 103 apotheken in België, verdeeld over de drie regio’s van het land. Meer dan 500 apothekers en assistenten staan dagelijks ten dienste van hun patiënten.

Wij leggen de nadruk op het onthaal van de patiënten in de apotheek maar ook op de opvolging. Onze apothekers bouwen een vertrouwensrelatie op met hun patiënten, gebaseerd op een adequaat advies en streven naar een continue verbetering van de dienstverlening, dit alles met het comfort van onze patiënten in het achterhoofd. Onze apothekers krijgen permanente opleidingen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwste producten en diensten.

Lloydspharma maakt deel uit van de internationale groep McKesson Europe, de Europese leider in farmaceutische distributie, met meer dan 2100 apotheken. Deze internationale dimensie biedt de mogelijkheid tot een voortdurende uitwisseling van betere beroepspraktijken en een betere toegang tot de laatste farmaceutische innovaties die het basisaanbod aanvullen.

Uw gezondheid is onze prioriteit!

WIJ WERVEN AAN:

Voor regio OOST-VLAANDEREN:
- Apotheker TITULARIS te EEKLO, vast voltijds contract;
- ADJUNCT apotheker te KIELDRECHT, vast deeltijds contract;
- ADJUNCT apotheker te GENT, vast voltijds contract.

Voor regio ANTWERPEN:
- VERVANGEND Apotheker regio TURNHOUT, vast voltijds contract;
- VERVANGEND FTA regio TURNHOUT, vast voltijds contract.
 
STUDENTEN APOTHEKERS ZOMER 2021 (Waasland, Limburg & Oost-Vlaanderen)

Indien interesse gelieve uw CV te versturen naar: cindy.dewolf@lloydspharma.be
 


Gemotiveerde apotheekassistent

In 1999 ben ik afgestudeerd als apotheekassistente. Ik heb 15 jaar ervaring in de officina en 6 jaar in de ziekenhuisapotheek. In 2020 heb ik een opleiding tot zorgkundige afgerond. Maar mijn hart ligt in de apotheek. Ik ben op zoek naar een job in een apotheek regio Mol voor 75-80%. Ik ben sociaal, perfectionistisch, collegiaal, discreet en een gemotiveerde apotheekassistent van 40 jaar. 
carolien.vandeweyer@telenet.be


Gezocht : Veelzijdig FT Apotheker Adjunct met grote zelfstandigheid

Klantgericht de patienten helpen. Commercieel en resultaat gericht zijn. Mede verantwoordelijk zin voor aankoop en verkoopbeleid voor 2 apotheken ( regio Aalter). Coaching van het team. Oog hebben voor farmaceutische zorg. Ervaring is een plus punt, niet noodzakelijk.
bruno@apotheekdedeyne.be


apotheker-plaatsvervanger (UGent 2021) beschikbaar vanaf 18/10/2021 regio Zuid Oost-Vlaanderen

Ik ben Anne-Florence en ik studeer in 2021 af als apotheker aan UGent.
Vanaf half oktober 2021 ben ik beschikbaar als zelfstandig apotheker-plaatsvervanger.
Ik ben zeer gemotiveerd om farmaceutische zorg te bieden met een persoonlijke aanpak.
Ik hou me niet in om me te verdiepen in de wetenschappelijke literatuur bij specifieke vragen.
Ik won dit jaar de KOVAG prijs voor beste thesis in de farmaceutische zorg!

Een woordje Frans schrikt mij niet af.
Gekende software: Officinall, Farmad, CareConnect
Uitvalsbasis: Ronse
anneflorence.moerman@gmail.com


plaatsvervanger Zuid West-VL beschikbaar vanaf oktober 2021

Apotheek vervanger (Ugent 2013) is terug beschikbaar vanaf oktober 2021.
Uitvalsbasis is Kortrijk/Kuurne. Gekend met alle computerprogramma's (Farmad, Greenock, Sabco, Officinal), met robot en IMV.
Ik sta ook open voor vaste dagen in vaste apotheken voor een langere termijn.
berdientollet@hotmail.com


Parttime assistente

Wij zijn op zoek naar een parttime assistente m/v (2,5 dagen per week) om ons team te Meerhout te komen versterken. uren nen dagen zijn overeen te komen.

Optiphar groep is een groeiende familieonderneming die bestaat uit 3 apotheken, een parapharmacie en een online webshop. Bij Optiphar kom je terecht in een groot team van jonge en gemotiveerde collega's die met passie hun job uitoefenen.

Als deel van ons team kan je je verwachten aan een mooie verloning, een leerrijke en boeiende job en een goede work-life balance.

Geprikkeld om deel uit te maken van ons team?
Stuur een mailtje of bel ons!
johan@apotheekvanhoof.be


Apotheker(es) gezocht te Meerhout/Geel

Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime adjunct apotheker m/v om ons team te Meerhout te versterken. Uren en dagen zijn overeen te komen. Ervaring is niet vereist!

Optiphar groep is een groeiende familieonderneming die bestaat uit 3 apotheken, een parapharmacie en een online webshop. Bij Optiphar kom je terecht in een groot team van jonge en gemotiveerde collega's die met passie hun job uitoefenen.

Als deel van ons team kan je je verwachten aan een mooie verloning, een leerrijke en boeiende job en een goede work-life balance.

Geprikkeld om deel uit te maken van ons team?
Stuur een mailtje of bel ons!
Johan@apotheekvanhoof.be
T
el 0473441773


Pharmacien cherche jours fixes à partir mai 2021

Pharmacien ULg 1995 cherche 1 ou 2 jour(s) fixe(s) par semaine pour compléter horaire - Régions: Brabant wallon, province de Namur (Gembloux et environs) ou Hainaut (Charleroi et environs) - Contact: heref72@gmail.com ou 0497/22.90.59


Apotheker(es) of assistent(e) te Tielt gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker(es) of assistent(e) om het team te versterken!!
Apotheek Devroe is gelegen te Tielt, Wingene en Koolskamp. U zou in Tielt staan.
Voor meer info, stuur een mailtje naar ruthdevroe@hotmail.com of bel 0476/66.43.46.


Apr-titularis eigenaar

Welke jonge, pas afgestudeerde apotheker(es) is geinteresseerd in eenhalftijdse job ( dagen, uren, alles bespreekbaar) in onze apotheek te Zelzate, Leegstraat 11, vanaf juli 2021?
Tel apo 093455122 of via e-mail : vanparijs.frank@skynet.be. We kijken reikhalzend uit naar jou ;-) !


Logistieke medewerker zoekt werk in een apotheek

Logistieke medewerker regio Brakel-Geraardsbergen-Ninove zoekt een deeltijds (min. 28u per week) tot fulltime job in een apotheek.
Met bijna 3 jaar ervaring van klaarzetten manrex, bestellingen opnemen, dokterswijzigingen uitvoeren in robotrollen, administratie en werken met Farmad.
Onmiddellijk beschikbaar!
frannieboo_@hotmail.com


apotheker(es) gezocht te Kalken

We zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker(es) voor apotheek te Kalken, full-time, uren overeen te komen.
Voor inlichtingen kan je me contacteren op tel 0486/40.49.11.


Interessante vacature voor een full time provisor in de apotheek op de site Maria-Middelares

Voor onze nieuwe, moderne apotheek op de site van Maria-Middelares in Gent, zijn we op zoek naar een voltijdse apotheker om als provisor de apotheek verder uit te bouwen.
Ben jij iemand die initiatief neemt, klantgericht is en met een groot hart voor zorg, dan is deze boeiende uitdaging zeker iets voor jou. Ervaring is een pluspunt maar zo niet dan wordt er extra opleiding en ondersteuning voorzien. Voor meer info contacteer ons op 0476/277 422.


Apotheker gevraagd

Voor 2 dynamische apotheken met ambitie te Lier zijn wij op zoek naar apotheker (M/V/X) om ons team te versterken

Wat kunnen wij bieden?

-een team van collega's die patientgericht werken
-parttime of fulltime beide bespreekbaar
-Bij interesse is er grotere verantwoordelijkheid mogelijk met mede inspraak in het beleid
-Een mooie verloning aangepast aan de opgenomen verantwoordelijkheden aangevuld met extralegale voordelen.

Ook pas afgestudeerden zijn meer dan welkom

Interesse, laat gerust iets van je horen

gsm 0495 44 13 17
email lieve@apovanlook.net


vervanger collega

Wij zijn op zoek naar een apotheker vervanger voor enkele “snipperdagen” .
Ma 19/07, do 22/07, ma 26/07 woe 28/07 do 29/07 en eventueel woe 18/8
Voor onze apotheek Leven Dale te Leefdaal (samen met onze vaste apotheker).
We werken met het software systeem Greenock (zonder robot)
Hopelijk tot snel!
02/767.44.38
de.hoorn.nv@telenet.be


titularis

We zijn op zoek naar extra hulp voor de zomermaanden. Vooral de drie laatste weken van juli en de tweede week van augustus vormen een probleem, maar ook andere dagen zijn nog welkom (31 mei, juni, september). Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar: apotheker-vervanger, apotheker met contract bepaalde duur, assistente vervanger, assistente met contract bepaalde duur, jobstudent.... . de apotheek is gelegen in het centrum van Westerlo en heel makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Limburg, Brabant.


Farmaceutisch Technisch Assistent te Gent/Wondelgem

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde farmaceutisch technisch assistent(e) voor onze apotheek gelegen te Gent/Wondelgem.  Wij bieden een voltijdse functie en heel mooie loonvoorwaarden. We voorzien een opleiding op maat en ondersteuning door de collega’s in de apotheek. Je kan onmiddellijk starten. Heb je interesse contacteer ons gauw via mail : jobs@coopapotheken.be


Apotheekassistente gezocht te Kessel-Lo voor vervanging vanaf 16/08 tot eind 2021.

Voor het zwangerschapsverlof van onze collega zijn we op zoek naar een apotheekassistente .
Onze apotheek is gelegen in Kessel-Lo (Leuven) en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
De uren zijn bespreekbaar.
Indien interesse, gelieve te bellen naar 0479/745850 of te mailen naar beggaweymans@hotmail.com.


Recherche d'emploi en tant qu'assistante pharmaceutico-technique

Bonjour, je suis une jeune fille  motivee, dynamique souriante et sociable en train de recherche un travail en temps plein en tant qu'assistante pharmaceutico-technique .
J'ai eu la chance d'avoir exercer mes stages au sein d'une pharmacie robotisee "Ville Biar" ( 400 heures) en faisant tous les taches d'une assistante pharmacienne.
( preparations magistrales et officinales , delivrance et conseil des medicaments au comptoir , verification + reception +rangement des commandes ).
Connaissances linguistiques : Arabe: langue maternelle , francais : bonne connaissance ( ecrite , lue , parlee ).
Je serai diplomee a partir de mi-juin et disponible a partir de premier juillet.
Pour plus d'informations n'hesitez pas a me contacter par mail : fouadooo93@gmail.com
Merci , bien a vous


Recherche pharmacien adjoint 32 à 38h/semaine à Orp-le-Grand

La pharmacie Fraiture-Joos à Orp-le-Grand (Brabant wallon entre Jodoigne et Hannut) recherche un(e) pharmacien(ne) adjoint(e) pour un minimum de 32h/semaine.
Contact : Phn Jean-Michel Joos  0475/346031 ou 019/635001


Apotheekassistent met hart voor mensen voor Goed apotheek Sint-Niklaas

Goed gaat op zoek naar een apotheekassistent voor onze Goed apotheek in het Waasland Shopping Center!

Interesse? Solliciteren kan via https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheekassistent-3.


Apotheker(es) gezocht voor vervanging oktober 2021 - januari 2022 in Centrum Brugge

Ik ben op zoek naar een vlotte collega-apotheker m/v met oog voor farmaceutische zorg in onze vernieuwde apotheek (met robot) te Brugge om een zwangerschapsverlof op te vangen in periode van 1 oktober 2021 tot 31 januari 2022
Minimaal halftijds, uren en dagen zijn bespreekbaar. Ook pas afgestudeerden zijn welkom!

Voor meer informatie, kan je me steeds vrijblijvend contacteren op volgend e-mailadres: apotheekellenbraems@gmail.com

Wij kijken alvast uit naar een prettige samenwerking

Groetjes,
Apr Ellen Braems


Apotheker(es) gezocht voor apotheek te Kalken

We zijn op zoek naar een part-time apotheker(es) voor apotheek te Kalken. Uren overeen te komen. Voor inlichtingen tel 0496/22.48.30


Apotheker gezocht in Deinze voor zwangerschapsvervanging van november tem half februari .

Apotheek Janssen te Deinze ( op 5 minuten wandelen van het station ) is op zoek naar een enthousiaste apotheker-vervanger op maandag ,dinsdag, woensdag en zaterdagvoormiddag voor de periode vanaf november tem half februari.

Ben je beschikbaar en heb je zin om bij ons te komen werken ? 
Bel ons of mail ons  ( vraag naar Leen ) .
Apotheek Janssen 
Velostraat 48
9800 Deinze 
09/386 34 44 
apotheek-janssen@skynet.be


Versterking gezocht voor Apotheek Bekkevoort.

Versterking gezocht voor Apotheek Bekkevoort.
Dit kan zowel apotheker als assistent zijn, deeltijds als voltijds.
Bekkevoort is gemakkelijk bereikbaar via de E314.
Interesse? apotheek.bekkevoort@gmail.com of  013 31 23 04


Apotheker (m/v) gezocht

Wij zijn op zoek naar een full time apotheker (m/v) om ons jong en enthousiast team te vervoegen.

De apotheek is in Oostmalle gelegen.
geert@apotheekspysschaert.be


Apotheker gevraagd

Voor 2 dynamische apotheken met ambitie te Lier, zijn we op zoek naar een enthousiaste apotheker (M/V/X) om ons team te komen versterken.

Wat kunnen wij bieden? lieve@apovanlook.net


Apotheekassistent(e) gezocht

Op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke apotheekassistent(e), deeltijdes functie.
(zeker op maandag, dinsdagvoormiddag en woensdag)
Apotheek gelegen te Wingene.
0477/63.10.15
apotheek.ryckaert@telenet.be


Vacature Farmaceutisch Assistent(e)

Voor onze vernieuwde apotheek te Humbeek zijn we op zoek naar een gemotiveerde farmaceutisch assistent(e) die ons team wil komen versterken.  Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en begeleiding van de patiënt.  Voltijdse betrekking, 1 weekdag vrij, 1 zaterdag(morgen) op 2.  Meer info contacteer  ons 0477/82.52.33


Apotheek Dok Noord, in het hippe woon-, werk- en winkelcomplex Dok Noord, zoekt versterking!

Zoek jij een job als voltijds apotheekassistent(e) of als deeltijds apotheker?

Ben jij een warm, enthousiast persoon? Kan je bovendien goed luisteren en heb je aandacht voor je omgeving? Ben je geïnteresseerd in cosmetica, en in het bijzonder in natuurlijke cosmetica? Dan zijn wij een match!

Wij (een jong team van 2 apothekeressen/eigenaars en 1 apotheekassistente) zijn op zoek naar een aanvullend teamlid! Gezien wij nauw samenwerken, vinden we het belangrijk dat we goed overeen komen. In onze apotheek is het essentieel dat de patiënt zich goed voelt, en jij jou minstens evenzeer! Een passie voor natuurlijke huidverzorging en afslankbegeleiding is een pluspunt.

Zin om bij ons te komen werken?
Bel ons (09/3240003), mail ons (info@apotheekdoknoord.be), spring eens binnen!


Apotheek over te nemen

- Over te nemen apotheek Antwerpen Zuid (overname handelsfonds). Eenmanszaak (forfaitair) over te nemen wegens pensioenleeftijd.
- Zakencijfer +- 750.000,- ; BW (genormaliseerd Ebit) +- 230.000,-
- gebouw: apotheek gelijkvloers; bovenliggende verhuurbare woonst en verhuurde studentenkamers: te koop of te huur is overeen te komen.

- contact: AT&C Dhr. Van Den Bempt (benny@atctax.be. 0476/757222 )


Adjunct-apotheker te GELUWE

Pharveda Geluwe zoekt een full-time adjunct-apotheker. Heeft u interesse om ons team te vervoegen of wenst u meer informatie m.b.t. uren en verloning? Mail gerust: apotheekpharveda@gmail.com


Full-time apothekeres/apotheker gezocht te Wetteren !

Wij zoeken een ethousiaste full-time apothekeres/apotheker om ons team te versterken van 4 apothekers te Wetteren. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een heel aangename werksfeer in een ruime apotheek met veel aandacht voor medicatie + advies en bereidingen.

Graag jullie CV naar matthieu@markt14.be
Adres = Markt 14 - Wetteren


enthousiaste assistent gezocht

Apotheek in Landen zoekt een enthousiaste assistent om ons team te komen versterken. Jouw taken : zorgverlening aan de toog, bestellingen, bereidingen, beheer medicatie rusthuizen, ... Vriendelijkheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn belangrijke eigenschappen.
We bieden een fulltime contract voor onbepaalde duur.
Bij interesse of voor meer info : apomeyers@hotmail.com


Adjunct-apotheker gezocht

Wij zoeken een adjunct apotheker voor apotheek in Merelbeke.
Voor inlichtingen of interesse kan je ons contacteren op nr 0494037208 of via mail info@apotheekdewachter.be


Apotheekassistent voor Goed apotheken Lier & Berlaar

Goed gaat op zoek naar een apotheekassistent voor onze apotheken te Lier & Berlaar.

Meer info en solliciteren via onze jobsite:  https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheekassistent 

We hopen je snel beter te leren kennen! 


Apotheek-Vervanger regio Buggenhout

Vervanger gezocht voor volledige woensdagen in de maand april en 3 snipperdagen in mei (05.05, 12.05 en 14.05). Fijne dorpsapotheek met trouw cliënteel en meerdere bereidingen per dag. Software programma Greenock. apotheekadriaenssens@skynet.be


Pharmacien cherche 3 jours fixes par semaine

Pharmacien ULg 1997 cherche 3 jours fixes par semaine.
Région : Liège
Contact : moreau.florence@skynet.be - 0476/955614


assistente gezocht voor zwangerschapsvervanging van mei tot half januari

Beste ,

Graag had ik hier een oproep willen doen om te vragen om ons team te versterken als assistente voor een zwangerschapsverlof
van mei tot half januari
voor maandag , woensdag en vrijdag
Het spreken van de arabische taal is een pluspuntje
bij interesse stuurt u een mail naar : apotheekcools@hotmail.com
Alvast bedankt op voorhand
Mvg Apr Cools Vicky


Pharmacien cherche 1 ou 2 jour(s) fixe(s)/semaine

Pharmacien Ulg 1995 cherche 1 ou 2 jour(s) fixe(s) par semaine pour compléter horaire - Régions: Brabant wallon, province de Namur (Gembloux et environs) ou Hainaut (Charleroi et environs) - Contactheref72@gmail.com ou 0497/22.90.59
https://www.linkedin.com/in/fr%C3%A9d%C3%A9ric-rocchi-413994107/


Apotheker(es) gezocht

Voor apotheek Oude Brug en apotheek Huyghe-Hoebeke in Lokeren zijn we op zoek naar een enthousiaste voltijdse apotheker om ons team van 5 jonge apothekers te vervolledigen.
U kan onmiddellijk beginnen of eerst een vakantiejob (pas afgestudeerden) doen bij ons. Uren en dagen zijn te bespreken. Wij zijn vooral gericht op farmaceutische zorg met een persoonlijke aanpak. (robot in de 2 nieuwe apotheken).
apotheek.oudebrug@outlook.com
apotheekhuyghe-hoebeke@hotmail.com


Deeltijds adjunct-apotheker gezocht

Wij zoeken een deeltijdse adjunct-apotheker voor onze apotheek te Gent. Dagen en uren overeen te komen. Voor inlichtingen of bij interesse graag een seintje of een mailtje: 0497/45 45 69 of apotheektolhuis@skynet.be


Jobstudent gezocht voor zomer 2021

Apotheker-jobstudent gezocht voor de zomer van 2021 in onze apotheek te Overmere. Dagen en uren overeen te komen. Wij werken met Farmad Twin. Bij interesse graag een seintje via apotheek.vanderstricht@gmail.com


Adjunct of assistent gezocht voor deeltijdse job in Overmere

Adjunct of assistent gezocht om ons enthousiaste apotheekteam te versterken. Dagen en uren overeen te komen. Wij werken met Farmad Twin. Bij interesse graag een seintje via apotheek.vanderstricht@gmail.com


Apotheker regio Geraardsbergen

 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je jouw vaardigheden verder kan ontplooien? Dan kan je zeker bij COOP-apotheken terecht! Wij hebben momenteel een vacature apotheker in onze apotheek gelegen te Viane (Geraardsbergen)
Wij bieden:
  • een voltijdse contract (deeltijds is eveneens bespreekbaar)
  • heel mooie loonvoorwaarden
  • een opleiding op maat en individuele coaching
  • een heel fijne werkomgeving 
  • Je kan onmiddellijk starten

Heb je interesse of wens je meer informatie, contacteer ons gauw dit kan telefonisch 0478/92 87 49 of via email : jobs@coopapotheken.be


Apotheker-titularis gezocht voor onze Goed apotheek te Wetteren

Goed gaat op zoek naar een apotheker-titularis voor onze apotheek te Wetteren.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheker-titularis-3 

We hopen je snel beter te leren kennen!


Apotheker met originele visie op de toekomst

Wij zijn op zoek naar een dynamische werkkracht.

Niet zomaar een werkkracht. Iemand die kritisch is op de manier van werken en op zichzelf. Nauwkeurig. Iemand die een drive heeft, initiatief en verantwoordelijkheid kan nemen indien nodig.

Ben jij iemand die het een uitdaging vindt, de apotheek naar de toekomst uit te bouwen op een verantwoorde manier op alle vlakken? Heb je veel aandacht voor de bijwerkingen en extra informatie bij de afgeleverde medicatie? Wil je de patient met de correcte, uitgebreide informatie naar huis laten gaan, en zeker weten dat hij dit alles goed begrepen heeft?

Niet alleen zeggen dat je dynamisch en flexibel bent, maar dit ook dagdagelijks laten blijken.

Ben je iemand die de patiënt kan triggeren op therapietrouw en ook wil attent maken op de eventuele nevenwerkingen van zijn medicatie op een ‘patiënt op maat’ manier.

Preventieve aanpak van verschillende problemen is zo broodnodig naar de toekomst toe.

Alleen het exacte product afleveren is niet voldoende, wil je verder ontplooien in de apothekerswereld!

Interesse in het onderscheiden van kwalitatieve voedingssupplementen en dermato-cosmetica tov van diegene die prijs/kwaliteit niet ok zijn?

Een vriendelijke aanpak voor de patiënten en synergetisch tov de collega’s.

 

Als je jezelf in deze aanpak kan vinden, stuur ons dan een mailtje met cv naar hilde.luyten@apotheekluyten.be of 014/211092

De apotheek is gelegen vlakbij de afrit E313 Herentals Industrie.


apotheker gezocht

Apotheek in Landen zoekt een vriendelijke, gedreven apotheker voor zorgverlening aan de toog.
Liefst voltijds, vlot bereikbaar met openbaar vervoer.
Voor meer info of bij interesse : mail naar apomeyers@hotmail.com


Apotheek in Sint-Gillis-Waas (De Klinge) zoekt enthousiaste, deeltijdse collega

We zijn op zoek naar een deeltijdse, enthousiaste apotheker (m/v) om ons team te komen versterken.  
Ben je bereid om onze patiënten te leren kennen en ze de zorg te bieden, zoals alleen een dorpsapotheek dat kan, dan maken we graag kennis met jou.
Bij interesse, gelieve een mailtje te sturen naar apotheek@edc-systems.be of via telefoon : 03/234.33.69


Apotheek Stenenbrug te Borgerhout zoekt FTA

Apotheek Stenenbrug te Borgerhout is op zoek naar een voltijdse FTA om ons team te versterken.
Heb jij een hart voor farmaceutische zorg en ben je op zoek naar een langdurig contract? Contacteer ons op 032356561, 0477193138 of apotheekstenenbrug@gmail.com

Vranken Martijn


Apotheker

Dynamische, enthousiaste, klantvriendelijke en gedreven apotheker met ruime ervaring (adjunct, titularis,apotheker-coördinator) en grote focus op farmaceutische zorg zoekt parttime werk (ca. 20 u/week) als adjunct in de regio Leuven en omstreken.
Interesse ? Contacteer mij via :
marianne.lozie@gmail.com
0474/67.01.88


Deeltijds - Apotheker(es) - Knokke

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker(es) om ons team te versterken.

De apotheek is gelegen te Knokke. Het betreft een contract van onbepaalde duur voor ca 25u/week en aanvullend een 15-tal zaterdagvoormiddagen per jaar. Meer/minder uren en het uurrooster zijn bespreekbaar. Kennis van je talen, met name Frans, ervaring met Greenock en zelfstandig kunnen werken vormen een pluspunt.
info@apotheekversyck.be


Zeer rendabele apotheekvennootschap te koop te Halle

Apotheek, éénmanszaak over te laten wegens pensioenleeftijd. Zakencijfer +/- 700.000. Bruto winst +/- 170.000. De apotheekruimte +/- 50 vierkante meter aansluitend aan een super grote stockageruimte, keuken en berging worden gehuurd. Er word niet geleverd aan rusthuizen. Erg trouw en heel vriendelijk clienteel en door commerciêle ligging ook veel passanten. In de buurt van dokterspraktijken, scholen, winkels, restaurants, banken en kappers. Contact : overname.apoteek@gmail.com


Apotheekassistent voor Goed apotheek Kontich & omstreken

Goed gaat op zoek naar een apotheekassistent voor onze apotheek te Kontich.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheekassistent-2 

We hopen je snel beter te leren kennen!


Apotheek over te laten - regio Zuid-Antwerpen

Omzet +- € 1.000.000
Overname aandelen
Zeer goede procentuele marge
Moderne inrichting
Apotheekgebouw met bovenliggend appartement te koop of te huur
Bewoning mogelijk of opbrengsteigendom
nancy.vanbrabant@accofisc.be


Merelbeke

Apotheker adjunct gezocht voor een 17 tal uren of 2 dagen in de week in een aangename dorpsapotheek in Melsen (Merelbeke). Een fulltime kan aangeboden worden in combinatie met een nabijgelegen apotheek in Dikkelvenne.
apotheekstorme@gmail.com


Vervangend apotheekassistent voor Goed apotheken Bornem & omstreken

Goed gaat op zoek naar een apotheekassistent voor onze apotheek in Bornem.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/vervangend-apotheekassistent 

We hopen je snel beter te leren kennen!


Apotheker-titularis met passie voor gezondheid voor Goed apotheek Hofstade

Goed gaat op zoek naar een apotheker-titularis voor onze apotheek te Hofstade.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheker-titularis-5 

We hopen je snel beter te leren kennen!


JOBSTUDENT GEZOCHT ZOMERMAANDEN

Deze zomer afgestudeerd als apotheker? Op zoek naar een vakantiejob voor de zomermaanden?
Wij zoeken een apotheker om ons te helpen bij het opvangen van vakanties van de collega's tijdens de zomermaanden.
Onze apotheek in gelegen te Merksem bij Antwerpen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
sara.oomen1@gmail.comAPOTHEKER GEZOCHT ANTWERPEN

Voor onze apotheek te Merksem zijn we opzoek naar een apotheker om ons team te versterken. We zoeken iemand die minstens 3 dagen/week en eventueel fulltime kan werken. Zowel apothekers met ervaring als pas afgestudeerden zijn welkom.
Je komt terecht in een gezellige dorpsapotheek waar farmaceutische zorg en het contact met de patiënt centraal staat. Ons team bestaat momenteel uit 1 apotheker en 2 assistenten.
We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand voor een contract van onbepaalde duur vanaf mei 2021, maar als je ons enkel kan helpen tijdens de zomermaanden mag je ook gerust contact opnemen.
Reageren kan via PM of via mail sara.oomen1@gmail.com
Hopelijk tot snel 


Fulltime FTA zoekt werk

Hallo
Als farmaceutisch technisch assistent zoek ik een voltijdse job regio Geel,Laakdal,Herselt,Tessenderlo,Diest,..
Ik heb mijn opleiding in avondschool gevolgd en stage gedaan bij een LLoyds apotheek.
Ervaring met greenock en met een robot.
Ook heb ik al een aantal jaren werkervaring maar ik wil nog meer werkervaring in deze interessante sector.
Alvast bedankt en hopelijk tot snel!
0494/059810


Vervanger Kempen/Antwerpen/N-Limburg

Vervanger voor regio Kempen/Antwerpen/Noord-Limburg

Ervaring met verschillende softwareprogramma's. 

Volledige kalender beschikbaar op www.tomvervangt.wordpress.com.


Deeltijdse Assistent(e) gezocht voor apotheek te Heusden-Zolder

Wie? Vlotte FTAssistent(e) met enkele jaren ervaring
Waar? Apotheek Boits te Heusden-Zolder
Uren? 19u/week, liefst vanaf 07/2021
info@apotheekboits.be of via telefoon: 0478/447443


Apotheker-vervanger voor Goed apotheken regio Limburg

Goed gaat op zoek naar een apotheker-vervanger voor onze apotheken in regio Limburg.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheker-vervanger-4 

We hopen je snel beter te leren kennen!


FT adjunct-apotheker/vervanger

Apotheek Devos te Aartrijke zoekt FT adjunct-apotheker/vervanger (m/v)
Alles bespreekbaar. Contact via telefoon of mail.
0479459949
apotheek.devos@skynet.be


Apotheker gezocht voor onze apotheek in Riemst

We zoeken een apotheker (m/v) voor onze apotheek te Riemst om ons team te versterken. Bij voorkeur voltijds, maar uren zijn overeen te komen. Voor bijkomende info of interesse kan je ons steeds via email contacteren (apotheek.harmen.jans@gmail.com).


Vervanger - regio Gent - Beschikbaar vanaf 1/09/21

Vanaf 1/9/2021 woon ik in het Gentse en zoek ik vervangingen in deze nieuwe regio. Ben apotheker met meer dan 15 j ervaring en beheers alle deelaspecten van het vak zoals badagisterie, fytotherapie, cosmetica....... Vlot drietalig en kennis van de meeste software met of zonder robotisatie. Vertrek vanuit Gent visserij , ben flexibel en voltijds beschikbaar incl. zaterdagen en dit op een zelfstandige basis. Indien je iemand zoekt aarzel niet om me een seintje te geven op movemeon@telenet.be of 0473 777 192 . Referenties beschikbaar op aanvraag. Ik kijk uit naar jullie voorstellen.


emploi assistante en pharmacie

bonjour, suite à la fermeture de l'officine dans laquelle je travaille me voila sur le marché du travail. J'ai travaillé 20 ans chez multipharma. j'ai eu l'occasion d'effectuer diverses tâches comme "encodage des hômes, service à la clientèle, réception des commandes, ect...
Je suis flexible, j'aime apprendre de nouvelles choses, je m'adapte très facilement.
stephanie.maisin@gmail.com


Dorpsapotheek te Burst zoekt enthousiaste collega voor 15 à 20u/week

Apotheker of apotheekassistent (M/V) gevraagd voor 15 à 20 u/week in aangename, goed bereikbare dorpsapotheek te Burst (Erpe-Mere).

Om ons team van vier apothekers te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven collega. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en werklust worden erg op prijs gesteld.
Interesse? Neem contact op via dhondt-jan@skynet.be of telefonisch op 053/622045 of 0475/287661.


APOTHEKER GEZOCHT REGIO MECHELEN

Gehecht aan een sterke band met de patiënten, graag de tijd nemen voor farmaceutische zorg, geïnteresseerd in cosmetica, enthousiast om de apotheek te verrijken met je eigen inbreng...
Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan horen we graag van je!
Voor onze patiënten van onze apotheek regio Mechelen zijn we op zoek naar een apotheker(m/v) zoals jij.
We kijken er naar uit om je te leren kennen.
Je kan ons bereiken via mail of telefoon.
toonmedaer@hotmail.com
0479/52.58.67  


openstaande vacacture apotheker voltijds of deeltijds

Wij zoeken een enthousiaste apotheker om te werken in een moderne apotheek met een gemotiveerd team.
Uren overeen te komen, maar liefst wel op woensdag.
konclin@hotmail.com


Word jij onze nieuwe, voltijdse adjunct-apotheker in Destelbergen?

Apotheek Du Faux is op zoek naar een voltijdse adjunct-apotheker voor onze apotheek in Destelbergen, regio Gent.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://www.apotheekdufaux.be/jobs

We maken graag kennis met je!Assistente op zoek naar een nieuwe uitdaging

Ik ben een 37-jarige apotheekassistente, op zoek naar een nieuwe uitdaging in West-Vlaanderen.
Na meer dan 10 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben, besloot ik me om te scholen naar FTA.
Ik studeerde af begin 2019 en heb ondertussen 2 jaar werkervaring in een apotheek.
Ik heb ook ervaring met IMV-productie.
Ik ben leergierig en punctueel.
desmet_a@telenet.be

Aarzel niet om mij te contacteren.
desmet_a@telenet.be
0498 70 73 38


Apotheker - vervanger

Apotheker - vervanger zoekt ( dringende ) vervangingen in de regio Brussel - Gent - Bornem vanaf maart 2021.
Farmad - Sabco - Greenock - Officinall. Kennis van het Frans en Engels. Te bereiken op het nr. 0472/68.42.84 of via steven.bogaert1@hotmail.com


Adjunct apotheker zoekt werk

Dynamische en klantvriendelijke apotheker met ruime ervaring (25j) zoekt parttime (4/5) werk als adjunct in de regio Gistel-Ichtegem-Torhout (wegens verhuis).

Contacteer mij gerust voor meer informatie!

ann.fieuw@outlook.com

0468132648


Gemotiveerdere zelfstandige vervanger (KUL 2021) beschikbaar vanaf 23/09/2021

Ik studeer af aan de KUL in juni 2021. Ik ben gedreven, enthousiast en gepassioneerd voor de job. Wat vind ik belangrijk? Een luisterend oor voor de patiënt, gerichte farmaceutische zorg en werken in team. Beschikbaar vanaf 23/09/2021
Regio: Vertrekpunt Brugge
U kunt mij bereikbaar op: 0474/695655 via Whatsapp


Apotheker Provisor voor vernieuwde moderne apotheek in Ursel (Aalter)

Gezocht : Provisor m/v voor een vernieuwde moderne apotheek te Ursel. Veel zelfstandigheid en vrijheid, vlotte samenwerking met een dynamisch team van de tweede apotheek te Aalter. Woensdagnamiddag en donderdagnamiddag vrij.
0475/367625
bruno@apotheekdedeyne.be


Apotheker-vervanger met passie voor gezondheid voor Goed apotheken Gent

Goed gaat op zoek naar een apotheker-vervanger voor onze apotheken in regio Gent.

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheker-vervanger-3 

We hopen je snel beter te leren kennen!


Jobstudent (APR) gezocht in De Haan aan Zee!

Studeer jij af deze zomer en ben je nog op zoek naar dé vakantiejob? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden: enthousiaste collega's, ontspannen patiënten in vakantiemodus, veel zon, strand op 5 min wandelen en gratis parking! Concreet zoeken we een jobstudent apotheker tussen 9 augustus en eind september. Kan je in die periode slechts 1 of enkele weken? Laat sowieso iets weten! Stuur een mail naar info@apotheekcandidejacobs.be of bel op 0474/62.04.12. Apotheek Candide Jacobs - Driftweg 7 te De Haan.


Campus Rozenberg Mol zoekt een apotheker om les te geven

We zijn op zoek naar een apotheker om vanaf eind maart op donderdag 7u les te geven aan de leerlingen van FTA in onze 3de graad. Deze opdracht is eventueel uit te breiden naar volgend schooljaar op dinsdag én donderdag (11u/week + stagebegeleiding) t.e.m januari 2022. De opdracht van dit schooljaar komt ongeveer over met resp. een 25% en voor volgend schooljaar met 50%.
Pluspunt: De campus ligt op 10 minuten wandelafstand van het treinstation en is vlot bereikbaar met de auto. 
Heeft u interesse? Stuur dan uw cv naar lies.van.mierlo@rozenbergmol.be of neem telefonisch contact op met de school op het nummer 014/31 33 43 (contactpersoon: Lies Van Mierlo)


Apotheker-vervanger

Apotheker-vervanger is nog vrij van 1-19 maart.
Vertrekpunt Meise. Farmad, Officinall, Pharmony.
Tweetalig. Graag contact via mail: philippe.nijs1@telenet.be


Tijdelijke apotheekassistent m/v gezocht

Voor onze apotheek in Moorslede zijn we op zoek naar een deeltijdse enthousiaste en gemotiveerde apotheekassistent (m/v) om tijdelijk ons team te versterken van half april tot half augustus. Uren zijn bespreekbaar. Interesse ? Geef gerust een seintje op 0468/157533 of grillet@apotheekmoorslede.be


Apotheker gezocht te Neeroeteren

We zijn op zoek naar een nieuwe collega (M/V) om ons jong en dynamisch team aan te sterken in Neeroeteren/Maaseik. Deeltijdse betrekking, uren overeen te komen.
Bij interesse gelieve een mailtje te sturen: apotheek.geert.vanderheyden@telenet.be


Apotheekassistente zoekt werk

Ik ben een enthousiaste apotheekassistent, afgestudeerd in 2019, die werk zoekt in Antwerpen. 
Ik ben erg behulpzaam en toon veel empathie. 
Graag hoor ik van u

edenhaima@gmail.com
0488942118


Apotheker met passie voor gezondheid voor Goed apotheek Sint-Maarten (Mechelen)

Goed gaat op zoek naar een apotheker voor onze apotheek in Mechelen (AZ Sint-Maarten).

Meer info en solliciteren via onze jobsite: https://jobs.goed.be/nl/vacatures/apotheker-6

We hopen je snel beter te leren kennen!


Apotheek-vervanger zoekt werk rond Regio Oost-vlaanderen

Beste,

Apotheek-vervanger beschikbaar voor last minute parttime (of korte fulltime) vervangingen op zelfstandige basis. Hier en daar een snipper dag is zeker ook mogelijk.  Jarenlange ervaring als apotheker-provisor en vervanger met kennis van Farmad, Officinal, Greenock. Mail me gerust op persynsarah4@gmail.com of 0468301601.

Hopelijk tot binnenkort 
Sarah


Vervanger zoekt werk regio Oost-Vlaanderen

Zelfstandig vervanger (Ugent 2019) is vanaf 1 maart 2021 nog beschikbaar op maandag- en/of dinsdagvoormiddag.
Regio Oost-vlaanderen met uitvalbasis te Evergem. Kennis van Farmad en Officinall. 
laura.merckx@hotmail.com